Обява

Свий
Няма добавени обяви.

изработка на детайл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: изработка на детайл

Колега, на твое място бих занесъл детайла на някой зъботехник и бих приревал:Искам ей-такова!

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
      като мина известно време около 2 седмици и смолата може би се повтвърди и няма никакви проблеми ..
      Няма такъв филм, това да не е бетон , че да чакаш проектна якост на 28-ия ден . Смолата или е готова след 24-28 часа, или не е. В смисъл, че ако е втвърдила чак на 15 ден, то това не е от реакция по предписание, а поради някакви други причини, което пък означава , че якостта и е далеч от проектната.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Няма такъв филм, това да не е бетон , че да чакаш проектна якост на 28-ия ден . Смолата или е готова след 24-28 часа, или не е. В смисъл, че ако е втвърдила чак на 15 ден, то това не е от реакция по предписание, а поради някакви други причини, което пък означава , че якостта и е далеч от проектната.
        Като не сложиш достатъчно втвърдител, или втвърдява на ниска температура, или смолата/втвърдителя е стар, се държи точно по тоя начин. И на мен ми се е случвало.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
          Освен това, Епоксидната уж държи повече, ама и тя май се размеква при някаква температура...
          Добре се държи и на доста високи температури иначе еспейса ми трябваше до сега да е истекъл той почти целия е от епоксидна смола
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

по малко втвърдител бях сложил затова така се е получило но сега никави проблеми
            Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Какво стана с капачката?Ако още не си си решил проблема,обади ми се по телефона -0887895920.Аз съм железар,ще я направим от стомана.
              Стоил L200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X