Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направи си сам-Фреза за метал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направи си сам-Фреза за метал

каква термозащита ве?

Коментар

Наща имаше... и токова и термо. Просто мотора така го нагрявахме, че не може да се пипа след няколко часа дупчене на неръждавейка шина с ф22 и изключваше, охладим с маркуч с въздух да духа постоянно и пак и пак
      Моите снимки...
      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
      https://500px.com/ivankoo

Коментар

Става въпрос за защитата на контактора когато мотора започне да "харчи" повече ампери изключва. За един ел. двигател не е проблем да понесе загряване в рамките на 50-70 градуса естествено не е хубаво това да му се случва постоянно.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Така де, сега като се сетих само токова имаше, една друга беше с термо, ама правена не фабрично. Иначе я бях дал на макс и пак й беше малко Незнам колко грееше двигателя, ама не можеше да се пипа, гореше като го докоснеш. Което означаваше едно... отиваме за кафенце и през това време въздуха да охлажда
          Няма да спама повече, просто се присетих като видях последната снимка... че вече я намаме таз бормашина в работата, имаше едно "разделение на инструментите" преди време, то отиде при дргуия шеф, та сега се мъчим с една дооста по-малка
          Моите снимки...
          https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
          https://500px.com/ivankoo

Коментар

Здравейте.Какъв ел двигател исполвате или ще исползвате за такава машина.

Коментар

ако мене питаш,двигатела си е оргиналния на бормашината.
              май беше 1.1 с две скорости.

Коментар

Най-после си ходих до село. Ето я фрезичката, за която бяхме говорили:
                Оказа се, че няма делителен апарат, даже не можах да намеря и менгеме, но явно не е и имала, защото гледам, че има пригодена стяга. Масата, обаче ми се струва читава. Ръчките за въртене на винтовете са си там.
                Прикачени файлове
                Suzuki GSXR
                VW Touareg
                Mitsubishi Pajero II

Коментар

Ето един полезен сайт за вдъхновение !

П.С.: Нямам никакво време и не съм довършил въртящата масичка и делителния апарат.....

Коментар

Oт няколко дни съм се разболял. Седя и гледам в една точка (монитора) страхувайки се да не изтърва нещо.
                    Нямам представа дали в България има такива хора, но лично аз им се възхищавам без значение от каква националност са.

Сами можете да се уверите за какво ви говоря.
                    [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение
                      Oт няколко дни съм се разболял. Седя и гледам в една точка (монитора) страхувайки се да не изтърва нещо.
                      Нямам представа дали в България има такива хора, но лично аз им се възхищавам без значение от каква националност са.

Сами можете да се уверите за какво ви говоря.
                      Гледай, гледай! Аз го преболедувах вече.

Това не е от евтините хобита. Често стойността като време и пари на такава машина е по-голема от тия в магазина. Обаче кефа да я направиш няма цена.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                        търся и такова ,много ми требе,може и без менгеме.
                        Масичката и менгемето са от някъква много стара руска копир фреза от която е останало само това и малко желязо.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колеги, ако некой го интересува - продавам 2 делителни апарата и 1 въртяща маса. Втората ми фреза като я купих дойде комплект - и ми станаха много - ама са големи - да знаете.

Имам и малка цифровизирана фреза - аз си я правих - голяма играчка стана - ако на някой мога да помогна за шантави детайли...

Коментар

дай некоя снимка,
                            дел.апарат и маса от ФУ ли са,?ако да не ми вършат работа

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                              Имам и малка цифровизирана фреза - аз си я правих - голяма играчка стана - ако на някой мога да помогна за шантави детайли...
                              Имам малко изчекната работа. Правоъгълен отвор в едномилиметрова ламарина. Около 1 на 2 см. Понеже е преден панел, та трябва да стане възможно най-прецизно, без да свали боята около дупката. Като се накумя, ще ти звънна.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ще прата снимки - дано утре се сета да ги снимам.
                                До Спарки - като решиш - звънни и ще се уговориме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X