Значи интересува ме на какво може да се направи къде и на каква цена детайла е желателно да се направи от алуминий.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изработка на този детайл
Свий
X
-
До: Изработка на този детайл
Всяка една работилница, която разполага със струг и малка фреза. Сега нямат много работа.
А тук със сигурност могат. Разговаряй.
www.astroida-bg.com
тел.: 0357 66079
тел.: 0357 64031
факс: 0357 63067
e-mail: astroida@abv.bg
office@astroida-bg.comLZ1AIV
-
Че какво не могат да му направят? Няма особено малки размери.
Откъм насечките ще го лепиш, или ще го щамповаш в тягата? Не мисля че профила им е важен наистина, значи каквато фреза има - такива ще са. Ако държат тия, ще държат и всякакви други.
Не мисля че може да е от алуминий, освен ако не работи срещу памук. Термализиран дурал. Толкова Д16Т сигурно имам.
Коментар
-
тц тва е част от ръчна хидравлична спирачкаи това се води като стопер да се законтри при спряно положение
Намерих решение на ситуациятапросто профила на тия зъби няма да е такъв
http://www.psytronix.org/ubo/Handbra.../handbrake.jpg
Коментар
-
e щом ще е за такъв не много важен детайл,направи го от стаманена,тръбичка с подходящ размер и му навари зъби,и е решен преблема ми,може да ползваш и готови зъбци от колело,но разправията е голяма.
може и с контра болт,решения много.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеe щом ще е за такъв не много важен детайл,направи го от стаманена,тръбичка с подходящ размер и му навари зъби,и е решен преблема ми,може да ползваш и готови зъбци от колело,но разправията е голяма.
може и с контра болт,решения много.
ще си бъде със такъв стопер но зъбците ще са друга форма или със човека ако се разберем за прилична цена може да си е 1:1
sek.1 имаш лс
Коментар
-
Значи все пак наконечник за тяга
Не го прави от дурал, усилията са големи, ще се разбие бързо. Зъбите на тресчотката няма да държат. На такова място слагат поне закалени, но като правило - циментирани стомани.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар