Кажете моля от къде мога да на меря такъв?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Динамометричен гаечен ключ?
Свий
X
-
До: Динамометричен гаечен ключ?
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеКажете моля от къде мога да на меря такъв?
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТочно такъв не знам, но съм виждал в Практикер или в магазина за инструменти срещу мола на Опълченска. Такива на които се слагат камъни от Гедоре!
...стига колегата да не търси точно такъв като на картинката. Такова животно на живо не съм виждал.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВ магазина за инструменти срещу мола продаваха качествени неща навремето. Вероятно и сега е така. Само дето са малко скъпички. Ама, хубавото и евтиното обикновено са на различен щанд, а в случая - в различни магазини.
...стига колегата да не търси точно такъв като на картинката. Такова животно на живо не съм виждал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеИ на мен не ми е ясно за къде ще влезе в употреба точно това.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Привет,
като търсехме инструменти да оборудваме сервиза на брат ми. Ходихме до битака и от там си взехме динамометричен ключ. Беше на "Force" и на прилична цена някъде 70-90 лв. Имаше и скоби за лагери и всякакви други нещица. Но не всичко взехе от там, някои неща си ги взехме марково както си трябва.
По принцип по Евромаркет ги има същите ама на по-висока цена. Сега би трябвало цените да вървят надолу ама знам ли.
Потърси в специализираните фирми за сервизни инструменти, ако не ти се
рискува с битака. Това са Нитех (представители на Draper) (дано не звучи като реклама, моля модераторите да корегират ако се налага) или Евромаркет и други не се сещам за сега, ама има google.
Надявам се да съм бил от полза.
п.п. Ако търсиш точно такова като на картинката, не съм виждал нашия си е стандартен като за гидоре.LZ1VWW
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕ, където не можеш да ползваш гедоре, лула или звездра. Има такива интересни случки понякога.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеКажете моля от къде мога да на меря такъв?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеА участникът Румбата попита ли? Все пак човекът продава такива неща и е много точен.
Иначе, магазина срещу мола е на SPIRAL. Имаме няколко диска за дърводелски машини, купувани от там. Не за мръднали за повече от 10 години. Нещата са качествени, но скъпи, както казах. Ако не е за професионална работа, инвестицията може да дойде малко солена.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНали все пак говорим за динамометричен ключ. Аз не мога да се сетя, къде може да има гайки с нужда от контролирано затягане, които да не се стягат с нормален такъв. Ама знае ли човек?Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеЕвентуално за притягане на хидрокомпенсаторите на двигателя на Лада Нива, за да не се сваля разпределителния вал. Такива мисли ми минават през главата, само да не станат без кръчмар, както се казва...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеКомплект Гаечни накрайници за динамометър 10 - 19мм - 53лв. Динамометър 40-200Нм - Тона - Чехия - 189 лв. За съфорумници -10%.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар