Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравлика, хидромотори, помпи, цилиндри и подобни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: зъбна помпа

Днес покрай едни други въпроси за хидравлика в работата от небитието испадна тази зъбна хидравлична помпа. Никой от колегите не помни от къде е дошла за къкво е била. На табелката пише тип Х 325 К 1500 оборота. Някой има ли идея от къкво е тази помпа и къкви са и параметрите?
    Прикачени файлове
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А на какъв език го пише?

Коментар

На чист български най отгоре на табелката пише хидравлика ама кой точно завод е това един господ знае.

Коментар

Казанлък, той се казваше Хидравлика.
          Ъ-ъ, никога не съм имал техен каталог.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Днес покрай едни други въпроси за хидравлика в работата от небитието испадна тази зъбна хидравлична помпа. Никой от колегите не помни от къде е дошла за къкво е била. На табелката пише тип Х 325 К 1500 оборота. Някой има ли идея от къкво е тази помпа и къкви са и параметрите?
            мисля че е от мадара,но не съм сигурен на такав ми прилича.
            ще ти трябва ли?
            ако не ,казвай на ЛС цена или какво ти трябва,защото тука са кът ,а ми трябва с подобни характеристики и размери.

Коментар

На външен вид прилича на мадарова но на око е поне два пъти по голяма. Чакам да ми подарят една готова хидравлична станция и тогава ще ми стане излишна но ако работата не стане ще правя пресата с нея.

Коментар

каква е пресата? ако е подобна на моята-маломошна ,мога да ти подаря една чисто нова НШ-10 и да доплатя за тази.десетката щях да я слагам на моята преса но се оказа ,че семеринга е спечен и не ми се занимаваше да търся по магазините такъв,та замених с българската.

Коментар

Пресата ще е самоделка планирам някъде 15-20 тона за да мога да извадя някой по запекъл лагер и да си цепя дървата за каминката хода на цилиндъра някъде около 500-600 мм. Събрал съм вече матерялите ама не остава време да я почна. Ако ми подарят тия дни една готова хидравлична станция много ще ми улеснят живота.

Коментар

а на тая станзия каква е помпата,давай направо в темата на пресата да минаваме,да кажеш какъв е цилиндъра,каква ще е рамката и всичко...то се видя че тая вечер само с тебе ще си приказваме...

Коментар

Я кажи какво бутало си вземал като външен диаметър и дължина и от каде си го намерил
                      Моите снимки...
                      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                      https://500px.com/ivankoo

Коментар

До: Хидравлика, хидромотори, помпи, цилиндри и подобни

някой знае ли откъде може да се купуват хидромотори втора ръка,може и нови,става въпрос за такъв от автовоз,волво фх12, хидромотора стои зад кабината ,зад шофьора и върти някаква рейка ,с която предполагам хоризонтира горната и долната рампа.
                        марката е Данфос.добре ще да е ,да са комплект-помпа ,хидромотор.

Коментар

Ето едно куплиране на хидравлична помпа към електромотор правил съм го преди петнайсетина години и го бях забравил.
                          Прикачени файлове

Коментар

малко повече инфо,?
                            частите от какво са или всичко е правено?
                            за сега смятам да ползвам каре от лада,но трябва да събера мотора и да го пробвам,защото не изглежда добре,въпреки уверенията,на продавача,че е работил много малко.

Коментар

Като цяло съоръжението е свалена руска багерна установка която я монтирахме стационарно в склад за строителни матеряли на един приятел в обсега на кофата се исипва пясък и чакъл по 50-60 кубика и с кофата се товари в камиони на дребно.

Коментар

не,интересува ме карето,купешко или правено е?изглежда ми правено.
                                ще може ли когато имаш възможнос да и снимаш багерната уредба и захващането и,един познат иска да прави нещо подобно и се чуди кое как да стане,а е по добре да се види вече работещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X