Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравлика, хидромотори, помпи, цилиндри и подобни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хидравлика, хидромотори, помпи, цилиндри и подобни

значи помпата е Caproni А25Х,зъбна, номинално налягане 175,максимално-250.
    човека от който я взех ми каза че липсва една плочка ,м/у корпуса и горната капачка.
    дебела е някъде към 1-2мм. и държи маслото да не избие семерината.та някой колега ако има случайно такава плочка или счупена помпа със здрава такава,да казва,не е много спешно,но няма как да събера помпата без пластинката,или ако някой има телефон на производителя да звъня пък там.
    благодаря.
    Последно редактирано от Ясен; 22-07-09, 23:21.

До: зъбна помпа

е тука нищо не разбрах какво искаш да кажеш зъбна помпа , плочка ,

колега няма как да ти бъдеме полезни по този начин , даи нещо подробно за какво става въпрос
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

значи не търся цяла помпа,а една част която се намира между затварящия капак и корпуса на помпата,часта е една плочка 2мм. дебела с 2отвора и не позволява маслото да избие семерината.
      утре ще снимам къде седи частта.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        е тука нищо не разбрах какво искаш да кажеш зъбна помпа , плочка ,

колега няма как да ти бъдеме полезни по този начин , даи нещо подробно за какво става въпрос
        Ами познавайки до някъде наклонностите на Спароу , вероятно става въпрос за маслена помпа , промишлена , която може да се монтира на хидравлична преса
        Спароу , ако е така - трудно ще намериш плочка . Огледай липсващата част и помисли дали не може да се изработи от някаква ламаринка . Не е болка за умиране.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Като го слушам, му трябва опорен пръстен. По-скоро, отколкото гарнитура. Значи критично важна сигурно е дебелината, а формата ще си я прерисува от капака.

Коментар

значи реда на сглабяне е следния .слага се долната втулка.зъбната двойка .горната втулка.въпросната пластинка.горния капак със гарнитурите и семерината.

Коментар

Ми виж му следата на капака, и кажи до къде е стигало. Или само подпира семерингите, или хем ги подпира, хем регулира стягането на колелата.

Коментар

Колега, обади се в Капрони - хората са много любезни, кажи си модела на помпата и проблема и ще ти я изпратят частта с куриер .
                Аз скоро взех една малка помпа от тях...

Факс 0431 62 230 ; 0431 63 134
                e-mail: capronicaproni.bg
                web : www.caproni.bg

Отдел "Продажби"
                Български: 0431 63 364, факс 62 603, y.petrovcaproni.bg
                Английски: 0431 63 638, mganchevacaproni.bg
                Немски: 0431 62 740, mstarchevacaproni.bg
                Италиански: 0431 63 670, skatsarovacaproni.bg

Отдел "Снабдяване" 0431 64 692; 63 362 факс 63 771 ; mtccaproni.bg

Работно време: 8:00 - 16:30 пон. - петък

Коментар

мерси за инфото и телефоните.
                  значи детайла влиза в самия корпус и обира луфта м/у горната втулка и капака,и едновременно не пуска налягането да избие семерината.

Коментар

кофти работа,току що звънях,хората наистина са любезни ,но не продават отделни части за помпа.
                    въпросната помпа струва 80 и няколко лева,май ще се търси аналог или въпросния компонент.

Коментар

имам молба,към някой колега, който има въпросната помпа. възможно ли е да я разглоби и снеме размера на пластинката.
                      ще си платя стига да се свърши работата.
                      никъде не намирам помпата втора ръка или поне въпросната част.
                      благодаря.

Коментар

Пусни и една снимка на тая помпа може да имам нещо в работата . Хората от Капрони не могат ли да ти пратят поне един работен чертеж с размерите?
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

помпата се оправи,оказа се че такава пластина липсва.....и е заместена от пръстени...
                          имам и друго питане изпадна ми една помпа НШ-32 от Болгар,ама е сдухана и неще да вдига налягане ,може ли да й се направи ремонт или да търся друга?
                          нова е 60лв. ама.криза.

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                            помпата се оправи,оказа се че такава пластина липсва.....и е заместена от пръстени...
                            имам и друго питане изпадна ми една помпа НШ-32 от Болгар,ама е сдухана и неще да вдига налягане ,може ли да й се направи ремонт или да търся друга?
                            нова е 60лв. ама.криза.
                            Щом е сдухана ,за СКРАП.
                            0887632135-Краси

Коментар

НШ е стандартна серия помпи. Всичко им е ремонтируемо. Разглоби я и виж какво и е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X