Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обратен чук

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обратен чук

Напълно вярно е, че обратния (инерционния) чук има много широко приложение.Аз например го ползувам за вадене на лагери и лагерни втулки от глухи отвори , като накрая му поставям сепараторни скоби. Даже съм му направил карданче когато няма възможност за директно изтегляне по осевата линия.Но е влизал в употреба при невероятни и трудни положения! Ето го моето чукче (оста е от стомана 30ХГТ Ф10мм) плюс някои приспособления към него:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0244.jpg
Прегледи:1
Размер:120.3 КБ
ID:5502475
    "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
    Ат.Буров.

Коментар

От: Обратен чук

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00007.jpg
Прегледи:1
Размер:156.3 КБ
ID:5509215
      Его и моя! Ос 20мм, съответно с две резби М20. Дръжка фи 30 и заварена допълнително фи 40 част(играеща ролята на вид предпазител да не се "умааш" през някой пръст), върху която се нанася удара. Двете ръкохватки са с по няколко браздички за по-добро прихващане. Подвижната част някой я е обърнал на обратно Накрайниците си ги правя на момента, според зависи какво ще правя. Много полезен инструмент! Според мен трябва да го има във всяка работилница.
      ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X