Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой има ли помпа за вадене на бутала?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой има ли помпа за вадене на бутала?

Нищо не е направило, ами го набих с чука, додето му намествах обратно измъкнатата от запресовката наковалня. Защо гадовете са я направили така не знам. Направили са я.
    Не ща да го пробивам, защото това е още едно място за течене, и всъщност не е правилната технология.
    Явно трябва да направя стенд от крика.

Коментар

Стефане, вземаш нещото и започваш да го биеш върху някое дърво за да не го нараниш. От самите инерционни сили ще излезе. Опитай.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

нали знаеш , сядаш пушиш му една цигара и докато го гледаш ще му намериш чалъма , тебе ли да уча
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Стефане, вземаш нещото и започваш да го биеш върху някое дърво за да не го нараниш. От самите инерционни сили ще излезе. Опитай.

остави го , нещо се е разглезил
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Не мога да си го представя много добре амааа.... дали няма чалъм да му позавариш лекинко за челото някаква форма на избивачка ...... хем ще се постопли и може да поотпусне , хем като е заклинило от удар вероятно най-добре да го удряш на обратно. Абе размисли в мрака...
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

)) Ама аз от някое време вече не служа в детската градина. Мога да правя и цели вдлъбнати кръгчета в дъската, не само лунички, па и както дойдат.
              Там вътре има една разрязана шайба, на която това и е и работата - да играе пружина, която държи буталото да не ходи свободно спрямо цилиндъра. Трите някак излязоха, четвъртото се закучи като магаре на мост.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                )) Ама аз от някое време вече не служа в детската градина. Мога да правя и цели вдлъбнати кръгчета в дъската, не само лунички, па и както дойдат.
                Там вътре има една разрязана шайба, на която това и е и работата - да играе пружина, която държи буталото да не ходи свободно спрямо цилиндъра. Трите някак излязоха, четвъртото се закучи като магаре на мост.
                Последно: с такаламит пробва ли? Въздуха е много еластичен.

Коментар

Не разбира се. Такламита беше в къщи, аз на работа. Пък и трябва да направя някакъв преходник без масльонката.

Коментар

Такламита става дирекно на болчето за обездушаване .Затапваш само входа.
                    Наляганете е над 100 бара и не се получава удар ако в останалите цилиндърчета няма въздух.
                    LZ1HAH
                    0888705588

Коментар

Чукане му е майката. Няма начин да не излезе.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не щя с чукане.
                        За уазови цилиндърчета:
                        Нужни са такламит, една шепа скапана грес, болт М12х1,25х20, малка руска гресьорска, двете медни шайби, 50 грама спирачна течност, пак по толкова бензин и коресилин, клечка за зъби, парцали.
                        Желателно е буталото да сочи към мръсно място, защото излиза накриво, и оплюва малко със спирачната течност.
                        Така и не разбирам на какво руснаците казват ГОИ, аз им чистя ръждата отвътре с финишна полирпаста. С парцалче на пръста. За кечета на бормашината и оръжейна смазка нямам нерви.
                        Да, колкото повече течност е имало в цилиндърчето отначало, толкова по-лесно се мие греста после.

Коментар

Не щя с чукане.
                          За уазови цилиндърчета:
                          Нужни са такламит, една шепа скапана грес, болт М12х1,25х20, малка руска гресьорска, двете медни шайби, 50 грама спирачна течност, пак по толкова бензин и коресилин, клечка за зъби, парцали.
                          Желателно е буталото да сочи към мръсно място, защото излиза накриво, и оплюва малко със спирачната течност.
                          Така и не разбирам на какво руснаците казват ГОИ, аз им чистя ръждата отвътре с финишна полирпаста. С парцалче на пръста. За кечета на бормашината и оръжейна смазка нямам нерви.
                          Да, колкото повече течност е имало в цилиндърчето отначало, толкова по-лесно се мие греста после.
                          Е ....честито.Излетя ли? А ГОИ е за смазка за пушки.

Коментар

Не, не може да излети. Хидравличното налягане спада тутакси, може да излети само с компресора.
                            Гоята - гоя, ами изглежда и някои от полирпастите се казват пак така. Обаче не смея да питам, защото после три месеца няма да се отърва от линкове, обяснения и лични писма само по тоя въпрос) Ще си трая додето имам още от старата паста, после ще го мисля

Коментар

Не, не може да излети. Хидравличното налягане спада тутакси, може да излети само с компресора.
                              Гоята - гоя, ами изглежда и някои от полирпастите се казват пак така. Обаче не смея да питам, защото после три месеца няма да се отърва от линкове, обяснения и лични писма само по тоя въпрос) Ще си трая додето имам още от старата паста, после ще го мисля
                              Има и такива. Жълта,синя и кафаява съм виждал , но нещо не разбрах: за смазка ли говорим или за абразив.

Коментар

Абразив. Финишен. Най-най финото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X