Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой има ли помпа за вадене на бутала?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой има ли помпа за вадене на бутала?

Не мога да измъкна буталото на едното спирачно цилиндърче. Борих тука някви помпи - не тръгват. Няма време да правя повече.

До: Някой има ли помпа за вадене на бутала?

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Не мога да измъкна буталото на едното спирачно цилиндърче. Борих тука някви помпи - не тръгват. Няма време да правя повече.
    Като не може да се измъкне се прибягва до избутване. Намери подходящ щуцер на мястото на обезвъздушителя и налягане му е майката. Ама му задай посока за излитане и гледай да не си там!

Коментар

Тука няма компресор. Освен това после искам да го използвам, не само да видя какво има вътре.

Коментар

Закачи го към работеща сипрачна система и ползвай налягането да го избута. Ако си извадил останалите, върни ги леко и ги застопори с гафа примерно или някаква щипка. Ако си нежен с педала на спирачките ще излезе "мазно", само му подложи нещо, на което да тупне. Ако няма как това да стане, трябва с компресор или ръчна помпа и подобна схема. Добре е да не си сам ако помпата е ръчна. Дано някой има налична помпа за бутала. Няма ли толкоз да купиш ново и това да го бастисаш с гаргите? А с гарги или чираци през парцал пробва ли?

Коментар

Тогава го пълниш с течност и по процедурата.Би трябвало и с крачна помпа да стане или с такаламит, Добре е да се почисти пътя му за излизане.

Коментар

С помпа няма да стане,проверено е.АКо е на джипа целата тая работа,леко със спирачката и ще отлепи и ще излезе.
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Хм. Не стана с помпа от съединител. Не ще да работи, и това е. Не щя и с помпа от спирачки, вързах го на задната секция.
              И двете помпи не работят по странен начин. Ще излезе, че без пружините в механизмите, не стават за нищо. Тия в тях не стигат.
              Имам един великански 12 тонен крик, той е с помпичка отстрани и с истински клапани. Тече и няма оправяне. Обаче не успях да му отвия кюмбето, менгемето ми е малко, и сам не успях.
              Аман.

Коментар

Добре де, ако хванеш апарата в менгеме има ли как да хванеш цилиндърчето с гарги/чираци и то с парцалче ако не можеш да го прежалиш?

Коментар

А сети ли си да го оставиш да се разкисва през нощта в нещо агресивничко? Пък утре може и да излезе.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    Добре де, ако хванеш апарата в менгеме има ли как да хванеш цилиндърчето с гарги/чираци и то с парцалче ако не можеш да го прежалиш?
                    Колегата не говори за цилиндърче, а за буталото в него.

Коментар

Ужас, няма кой да мисли. То предполагам няма как да се хване щом не се и коментира. Накисването значи се очертава подхода на вечерта

Коментар

Хм. Не стана с помпа от съединител. Не ще да работи, и това е. Не щя и с помпа от спирачки, вързах го на задната секция.
                        И двете помпи не работят по странен начин. Ще излезе, че без пружините в механизмите, не стават за нищо. Тия в тях не стигат.
                        Имам един великански 12 тонен крик, той е с помпичка отстрани и с истински клапани. Тече и няма оправяне. Обаче не успях да му отвия кюмбето, менгемето ми е малко, и сам не успях.
                        Аман.
                        Другия вариант е да се опиташ да му го набуташ навътре и да почистиш (полираш) пред него. И после от начало.

Коментар

Ако има чалъм му пробий една дупка отзад 4.8 мм и го избий , а после резба М6 болт и гумичка или медна шайба .Не се притеснявай няма страшно правил съм го два пъти и няма течове след това .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Опа правил съм го на спирачна помпа , но може и с крика да стане зависи от ситуацията .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

колега, като ме хапе една бълха не я търся , пала юргана , кои знае как е износило и направило ръбове , по добре го смени цялото
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X