мисла че колегата "мангелко " имаше в предвид че не е необходимо да се слага голям компресор с малък електромотор.
Аз си мисля ,че на 1.1 кВ един Газ 66 или Паз (с малкия компресор) ,ще му дойдат по - добре. Дебита им е 120л/мин с въздушно охлаждане .
За сравнение от зила вадим максимум 100л/мин. с мотор 1.1кВ
Това все пак е лично мнение . Моля за коментар ?
В последно време го бях разглобил за разни дребни ремонти и викам да го направя както трябва-намалих му предавателното отношение-шайбата на мотора е 50мм. но не съм смятал с колко се върти,.С един парцал на смукатела работи като хладилник,.Вече отива към пенсиониране, и скоро ще има актуални снимки.
на колко оборота го въртиш това ифеното компресорче че стягам идин .
Колега от каде взе пресостата и за колко и на мен ще ми трябва един такъв монофазен не видях възвратния клапан с изхода за разтоварване отделно ли се копува.
Това другото баланс ли е от каде мога да си купя.
Кажи какви пари са тези неща.
Пресостата е монофазен ,трифазни няма.От Бриколаж е купен -30лв.
Трифазен мотор може да захранваш с такъв пресостат,но винаги остава 1фаза.в мотора.
Това червеното го купих за филтър,но се указа ,че не е от Шкода РТ,а от някакъв трактор и филтърните елемнти са по малки от стандартни,не съм търсил да му купувам,.Има и регулатор ,който регулира налягането на нафтата,но може да се ползва за въздух.
Иначе клапан се купува отделно,около 12лв е.Аз съм сложил от бойлерАко искаш да работи в вертикално положение,му се добавя само една пружинка на клапанчето.
Пресостата е монофазен ,трифазни няма.От Бриколаж е купен -30лв.
Трифазен мотор може да захранваш с такъв пресостат,но винаги остава 1фаза.в мотора.
Това червеното го купих за филтър,но се указа ,че не е от Шкода РТ,а от някакъв трактор и филтърните елемнти са по малки от стандартни,не съм търсил да му купувам,.Има и регулатор ,който регулира налягането на нафтата,но може да се ползва за въздух.
Иначе клапан се купува отделно,около 12лв е.Аз съм сложил от бойлерАко искаш да работи в вертикално положение,му се добавя само една пружинка на клапанчето.
Значи в скоро ще се видим вече си намерих път до Плевен.
Няма проблеми с монофазен пресостат да се командва трифазен двигател . Слага се един контактор и пресостата прекъсва веригата на бубината. Някъде по назад в темата съм постнал схема и снимки на такова управление даже с екстра отделен растоварващ магнит вентил.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
А, взема ми думите от устата направо... слагаш един подходящ контактор и с пресостата прекъсваш оперативната му верига, т.е. тока към бобината и така можеш каквото си искаш да командваш с този просостат
Колеги, търса компресор от хладилник за една проба. Някой ако има - интересура ме за вакум дали може да направи. Не дълбок вакум - разбира се, но не ми се дават пари за вакум помпа ако с това свърша работа.
За смоли нали?
Може,но по разпространения метод за вакумиране, е тръба с тройник и кран,.Връзваш към водопроводната мрежа и където е тройника връзваш щуцер за вакум,подобно ползват и докторите за дренажи на хораще ти снимам да видиш,ще потърся и манометър да премерим,Но и обикновен компресор,на смукатела прави як вакум,виждал съм преправен такъв за доене на крав,само се добавя един филтер за маслото ,защото го издухва за нула време.
Колеги, търса компресор от хладилник за една проба. Някой ако има - интересура ме за вакум дали може да направи. Не дълбок вакум - разбира се, но не ми се дават пари за вакум помпа ако с това свърша работа.
Имам под ръка направен такъв компресор и смукателната му тръбичка е свободна (те даже са 2). Ако искаш - може да пробваме.
Мисля, обаче че имаше специално тема за "смучещ" компресор - добре ще е да се ориентираш. Ставаше въпрос точно за отливане на спойлери и т.н.
Момчета, а и момичета, какво е това и какво масло да му сложа, че да охлажда ем мотора, ем буталата?
Нек`ва гад от стара хладилна уредба(неизвестно каква),и при мен има едно подобно,но все не ми остава време,да го разглобя и да видя ще стане ли за нещо...
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар