До: Поздрав за Кольо
Определено не си мисля нищо такова и не подценявам старата школа. Дори напротив-хората, които са ме учили на А и Б са точно от твоята школа. Но и ти не подценявай технологиите, защото много помагат за майсторлъка
.... Пък белгийците не ги смятам за еталон в тая област въобще.
П.П. Вероятността да попадна на място, където няма резервни ръкохватки, клони към нула
... Просто аз няма да стоя и една минута там. Времената на трудови подвизи и чудеса от храброст за едното нищо отдавна отминаха....
П.П.П. Днес заварявах с един "динозавър" тип-триодина.... Ми добре си работи, но като не мога с един поглед да си видя тока и няма и дистанционно да си го глася по време на работа-върти напред, върти назад- загуба на време и електроди.... Добре, че ми плащат на час, пък електродите са без отчет...
Определено не си мисля нищо такова и не подценявам старата школа. Дори напротив-хората, които са ме учили на А и Б са точно от твоята школа. Но и ти не подценявай технологиите, защото много помагат за майсторлъка
.... Пък белгийците не ги смятам за еталон в тая област въобще.П.П. Вероятността да попадна на място, където няма резервни ръкохватки, клони към нула
... Просто аз няма да стоя и една минута там. Времената на трудови подвизи и чудеса от храброст за едното нищо отдавна отминаха....П.П.П. Днес заварявах с един "динозавър" тип-триодина.... Ми добре си работи, но като не мога с един поглед да си видя тока и няма и дистанционно да си го глася по време на работа-върти напред, върти назад- загуба на време и електроди.... Добре, че ми плащат на час, пък електродите са без отчет...
Сега първи мантел на 5 хилядник се прави с 8-ца... 45 мм е на 55 хилядник....
...
.
Коментар