Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да отрежа стъкло тип "секюрит"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да отрежа стъкло тип "секюрит"?

Вероятностто да се отреже или отнеме част от закалено стъкло по какъвто и да е начин е предпоставка за неговото саморазрушаване!
    Целта на закаляването е при превишаване на допустимите механични сили да се саморазруши до "безопасни" частици като повечето остри ръбове стават на люспи.
    Ако случайно успееш да го отрежеш то бъди сигурен че завода производител не си е свършил работата а вероятността да се саморазруши след това без видима причина е 100%.
    Това важи само за автомобилни закалени стъкла!
    Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Да, така и стана, макар че все си мисля да пробвам някое на водно рязане .

Коментар

Опитай но резултатът ще бъде същия! Ако наистина те вълнува темата за закалени стъкла мога да се поровя из записките и учебниците и да опиша процеса подробно. Преди доста време правих дипломна работа на тази тема и целият процес съм го виждал на живо в СЗ "Кристал" гр.Перник. За жалост завода вече го няма.
        Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Първоначално публикуван от vanka.ta Преглед на мнение
          Опитай но резултатът ще бъде същия! Ако наистина те вълнува темата за закалени стъкла мога да се поровя из записките и учебниците и да опиша процеса подробно. Преди доста време правих дипломна работа на тази тема и целият процес съм го виждал на живо в СЗ "Кристал" гр.Перник. За жалост завода вече го няма.
          Ще бъде интересно да напишеш за процеса на закаляване

Благодаря
          Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X