Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честито на големите сервизи !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Честито на големите сервизи !

Не може цял живот да вярваш само на себе си. Изграждането на доверие е най- важното за този тип отношения! Аз ИМАМ СЕРВИЗ, на който имам доверие. И като не могат да направят нещо като хората, ми го казват, за да си реша аз как да продължи определен ремонт.

Изпратено от моят TINATRADE с помощта на Tapatalk
    Марин Райковски

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
      При 630 лева дневен оборот ще си прескочил прага за регистрация по ДДС точно на четвъртия месец....и си в един друг филм.
      И какъв е филма?

Значи предлагате всички да стоим в сивия сектор "щото нали няма да храним чантаджиите тъмнозелените и етц....." Ама после ревем това не е наред онова не е наред....

П.С. регистриран съм по ДДС и чак пък филм невиждам.... Аааа виждам едни пари на месец дето летят към държавата

Коментар

Първоначално публикуван от manta2005 Преглед на мнение

П.С. регистриран съм по ДДС и чак пък филм невиждам.... Аааа виждам едни пари на месец дето летят към държавата
        Да идеята е отлична , всички трябва да сме съвестни данъкоплатци !
        Обаче,обаче,обаче.Много лоши примери.
        Корупция в Общината,Корупция в здравната каса,корупция в Полицията,общинските поръчки.
        И кво прайм ся с тея кавали,дето сами сме си ги избрали?
        Той Слави спечели референдума и не направихме нищо,когато беше точния момент за това.
        Подиграха се с нас-Народа !
        Всеки си стои в дупката, и не смее да мръдне настрани да не избяга от уж създадения си комфорт !

Коментар

"Слави" не е спечелил никакъв референдум. Реферндумът му само показа, че в тази държава все още живеят едни 15-20 хиляди човека, които не са спрели да мислят. Т.е. все още нищо не е загубено, въпреки третия мандат на сегашния премиер.
          Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            ...
            Ахааа , кво било! Значи , да си дойдем на думата
            Не бе човек, напълно аполитичен съм. Какво да направим, че да се пооправят нещата, вместо да се влошават? Най-много милиция имаме на калпак, и още щели да назначават. Да плъзнат по частни имоти, и да си врат гагата дето не им е работа!
            По Татово не съм чул за такива неща, смятай накъде сме тръгнали!

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
              Той Слави спечели референдума и не направихме нищо,когато беше точния момент за това.
              Подиграха се с нас-Народа !
              Всеки си стои в дупката, и не смее да мръдне настрани да не избяга от уж създадения си комфорт !
              Дори да приемем, че е спечелил, де бяха поне тия, дето гласуваха ,,за"
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Хвана ги срам като разбраха за какво са гласували...

Коментар

Представете си следните момените:
                  - дизелова кола не върви нормално - в сервиза се установява запушен ДПФ филтър. Прави се принудителна регенерация, но след 1 месец клиента се оплаква за несвършена от сервиза работа?
                  - AIR BAG системата изисква подмяна на газгенераторите на 10г. При катастрофа AIRBAG-а не се отваря на 13г. кола, а би трябвало в случая ?
                  - Смяна на ангренажен ремък - сервиза си купува сервизната документация за модела. В нея пише че се сменя .това и това и това..... и съответно сервиза работи по документацията, с качествени части, но сметката се разминава с очакваното?
                  - В много от италианските сервизи се начислява такса "съхранение на опасен отпадък" и такса " унищожаване на опасен отпадък" при работа с масла и др. течности ?
                  -Знае се произхода на съответните части, като 3 пъти се различават ниска/висока, но за някои части каква гаранция можеш да дадеш, като им знаеш цената? Примерно накладки за 20 лв. крайна цена с ДДС?
                  - Колко сервиза могат да си позволят "тресачка" на входа и на изхода и да документират неизправно/оправено ? Това са още 20к лв. за сервиза, около 25кв.м. закрита площ само за това?

- като се пише, че нелегалните сервизи са 15-17к, как физически ще се установят и от колко човека и за колко време?
                  - Ще има досие на всеки автомобил - то и сега има на сървър на съответната марка , но не винаги дори от официалните сервизи не се попълват точно. Случва се да се "изписват " части .... "Свободните" сервизи какво ще попълват - а ако се презастраховат и "влагат" повече части от нужното?
                  Последно редактирано от stefsab; 27-05-18, 02:09.

Коментар

Дали една кола е годна да се движи по пътищата или не, се определя на ГТП. Да приемем, че в частните сервизи лъжат клиентите си и извършват ремонтите с левия си крак, при което намаляват срока на експлоатация на колата и увеличават риска за водача и. Е, и? Нали бяхме пазарна икономика? Оставете пазара да реши?
                    Ааааа, ама те майсторите били нечестни и не плащали данъци. Което не било пазарно и лоялна конкуренция. Все едно че е пазарно да се дават огромни заеми с ниска лихва на наши хора, да се пазят същите от данъчни ревизии, да си затваряме очите пред откровено монополни практики на големите автопроизводители и т.н.
                    Аре, у лево. Тази игра сме я играли като народ от турско още. Ще вземат на босите цървулите...

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
                      Не бе човек, напълно аполитичен съм. Какво да направим, че да се пооправят нещата, вместо да се влошават? Най-много милиция имаме на калпак, и още щели да назначават. Да плъзнат по частни имоти, и да си врат гагата дето не им е работа!
                      По Татово не съм чул за такива неща, смятай накъде сме тръгнали!
                      Ся , по Татово време нямаше начин как да чуеш за такива неща - имаше едно "Работническо дело" ( служещо за възхвала на БКП" , една телевизия , плюс вестници в които беше наложена тотална цензура . Нямаше интернет , нямаше социални мрежи .

Нямаше и статистика колко милиция се пада на калпак , както нямаше и лицензи за сервизи . А нямаше и нужда - частите за Лада и Москович принципно си беха дефицит , пък и как да имаш забележки към части , произведени във Великата Съвецка страна - щото ( ако мърмориш против тех) се таксуваше като "враг на социализЪма" .

И изобщо немаше глезотиЙ като в сегашните условия на еврогейщина. Просто стискаш зъби и вземаш каквото може да изкопчиш изпод щандовете , или действаш на принципа " МъчИ се ....ъъъъ.... Направи си сам". Демек - системата клати тебе , а ти се опитваш да клатиш нея .
                      Аргументът за тази система беше , че по този начин се ставало истински мъж. Е , вярно че прилича на бисекс , ма тва е друга тема.

...иначе за милиционерщината съм го казвал стотици пъти : не може един милиционер само с едно прекръстване на "полицай" да се промени коренно. Казано с други думи : милиционерът униформата си мени , нрава - не.
                      Както и : комунистът кожата си сменИ , мисленето - не .

Аз затова и не ходя да гласувам , щото нема смисъл . Едно котИло са и управляващи и "опозиция" . А трети нема ( никой нема да ги допусне ) .
                      Пък за колите - ше се оправяме кой как може и доде може . После Т2 . Всъщност , може и през Терминал 1. Ако същевременно не сме се запътили към Вечните ловни полета....
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от stefsab Преглед на мнение
                        -- а ако се презастраховат и "влагат" повече части от нужното?
                        Идеята не е само в "застраховането" (всеки който е минал през подобни сервизи го е видял или усетил) ,а в икономическата обосновка на сервиза. И на мен ми харесва, като опре за смяна пр. на четки да се смени целия стартер,алтернатор...........с нов.
                        Не е лошо всички да сме с "европейски" подход и стандарт и на 5-8 години да сменяме поне колите,но......................

Коментар

Първоначално публикуван от stefsab Преглед на мнение
                          - дизелова кола не върви нормално - в сервиза се установява запушен ДПФ филтър. Прави се принудителна регенерация, но след 1 месец клиента се оплаква за несвършена от сервиза работа?
                          - AIR BAG системата изисква подмяна на газгенераторите на 10г. При катастрофа AIRBAG-а не се отваря на 13г. кола, а би трябвало в случая ?
                          - Смяна на ангренажен ремък - сервиза си купува сервизната документация за модела. В нея пише че се сменя .това и това и това..... и съответно сервиза работи по документацията, с качествени части, но сметката се разминава с очакваното?
                          - В много от италианските сервизи се начислява такса "съхранение на опасен отпадък" и такса " унищожаване на опасен отпадък" при работа с масла и др. течности ?
                          -Знае се произхода на съответните части, като 3 пъти се различават ниска/висока, но за някои части каква гаранция можеш да дадеш, като им знаеш цената? Примерно накладки за 20 лв. крайна цена с ДДС?
                          - Колко сервиза могат да си позволят "тресачка" на входа и на изхода и да документират неизправно/оправено ? Това са още 20к лв. за сервиза, около 25кв.м. закрита площ само за това?

- като се пише, че нелегалните сервизи са 15-17к, как физически ще се установят и от колко човека и за колко време?
                          - Ще има досие на всеки автомобил - то и сега има на сървър на съответната марка , но не винаги дори от официалните сервизи не се попълват точно. Случва се да се "изписват " части .... "Свободните" сервизи какво ще попълват - а ако се презастраховат и "влагат" повече части от нужното?
                          Изедници. Само гледат да си плащаш като поп .
                          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

То е просто, ето кой може да свърши работа
                            https://mobile.frognews.bg/article/154583/
                            Стига да им гласуваме доверие следващия път
                            https://bulgarianinstitute.com/%d0%b...5%d0%bb%d0%b8/
                            Ако включим лабораторията и защитниците ще направим макс за 3г петилетката.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Сериозно ли смяташ, че организация, създадена от бивши катаджии с подкрепата на застрахователни компании е нещо, което заслужава чак такова доверие...

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                                То е просто, ето кой може да свърши работа
                                https://mobile.frognews.bg/article/154583/
                                Стига да им гласуваме доверие следващия път
                                https://bulgarianinstitute.com/%d0%b...5%d0%bb%d0%b8/
                                Ако включим лабораторията и защитниците ще направим макс за 3г петилетката.
                                Пак някакъв тънък хумор-ирония-сарказъм, а?
                                Богдан Милчев, преди Боко да го изрита от шефския пост в КАТ, какво направи, та сега ли ще направи?
                                Много ми е интересен учредителят "Галихин Димитрий от Варна – по професия е програмист." Има някакво дете-чудо на пионерската песнопойка в СССР, после оперен тенор, после "провокативен пЭрформЭр" Дмитрий Галихин... дали става дума за едно и също лице?
                                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X