Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честито на големите сервизи !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Честито на големите сервизи !

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Това на входа ли го пише?
    Нямам идея,но ако възрастни хора не могат, да направят съзнателен избор,не е мой проблем.В днешно време достъпа до информация е доста улеснен и не е необходимо, човек да учи всичко по метода "проба-грешка" .
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Това за авточастите...не си правете майтап с рогатия, че наистина го има по света и не е никак трудно да се направи.
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Вие май се съмнявате в нашите управляващи. Колко други глупости са сътворили, че това ли.
        "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Ей, по спокойно бре. Сега Боко-жабоко и Цецо-мецо като лапнат големите кинти от Белене, никой няма да се сети за тия глупости дето ни пускат като пушилка да ни се премрежат мозъците.
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Да задам въпроса по друг начин-от къде според вас ще се вземат кинтите за Белене (строеж +кражби), ако не от нови данъци, такси, глоби и конфискации. Щото тия милиарди...в момента ги няма-икономиката не ги изкарва и ще трябва от някъде да се оскубат допълнително. За милиарди говорим-много милиарди.
            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Царе са и на заемите, за които народа опъва каиша.
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Цялата новина е глупост - те не могат да си контролират пунктовете за ГТП, които СА на лицензионен режим в автомобилната агенция, и се гледат и с камери...
                Как ли ще се доказва незаконна ремонтна дейност, сигурно агенти под прикритие трябва да се внедрят като клиенти Нещо за ГТП, не виждам да се прави...
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                  Въпроса е не толкова спорен (съгласен съм с основната идея още повече че заставам и от двете страни) колкото комплексен. Желанието е само едната страна. Често импровизациите водят до усложняване и оскъпяване-Пр. при прибиране на буталата на задни комбинирани дискови спирачки може да се остане без ръчна,а когато изисква и софтуерна намеса.............
                  Неправилната смазка във водачите е проблем. Липсата на "правилни" инструменти - разбива главите на крепежните елементи....
                  Въпреки, че съм инженер, нямам сертификат за 'гайкаджия'...
                  Базов правилен инструмент имам от колега от форума.. Да, по-любителски, но при нужда от специализиран - си купувам...
                  Прибирал съм бутала, имам софтуер дори за обезвъздушаване....
                  Правилната смазка на Брембо ми я изпрати добър приятел-колега от форума (аз си бях взел керамична смазка за целта).....
                  Та защо да нямам право да си свърша тази работа на личния автомобил , която е свързана с развиване на 4 (четири) болта на колело?
                  Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                  Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                    Какъв е проблема?
                    като искаш да правиш пари от ремонти ще си плащаш и данъците! И ще отговаряш на изисквания. Ако не - стоиш дома при жена си и си бъркай с палец в задника!!!
                    А за затапените EGR не съм съгласен. НЕ искам да дишаме аз и децата ми пушеците на тъпаци с коли по 500лв. Ако колата е стара нека да си отговаря на заводските спецификации!
                    Абсолютно! Дори в тази насока, мисля, че е редно в с я к а к ъ в вид МПС със спортни, състезателни,хоби или други специални цели да покрива екологичните норми изисквани за МПС-та за лични нужди!
                    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
                      То търговията няма да спре, само лицензираните сервизи да могат да пазаруват например..... нещо такова, абе не са решили не са измилили още някоя глупост. Писали сме заедно с колегата.
                      От Румъния частите пристигат за един ден , нека "лицензираните" да си пазаруват от официалните вносители на части ...Освен това интернет търговията на авточсти я има по целият свят и никой не може да я забрани ...
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

А дано, ама надали.

Оригиналния носач искара 8г или 130 000км
                        В сервиза за една камара пари - смених целия носач, всички тампони , биалетка , кормилен накрайник. всичко което можеше и което предложиха.
                        7месеца по късно и 3к км отново нещо тропа от долу
                        Само да спомена че кормилната рейка струва една камара пари , а рециклираното не е добре. Някакъв чирак на майстора като извади голям чук и заплочна да блъска по накрайника - за малко не взех чука и по неговата глава - кой носи отговорност за такива престъпници.
                        Хората са си измислили скоба - но с чука е по лесно - после купувай накрайник.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12-5132-img_2675.jpg
Прегледи:1
Размер:16.8 КБ
ID:5789359
                        Вече не влизам в сервиз, който няма необходимата квалификация и инструменти.
                        Само за сравнение тази скоба струва 60лв , рейката струва (повече от колата)

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          От Румъния частите пристигат за един ден , нека "лицензираните" да си пазаруват от официалните вносители на части ...Освен това интернет търговията на авточсти я има по целият свят и никой не може да я забрани ...
                          ......и като си объркал частта ти(защото тези които се занимават със сервизна дейност знаят колко различни може да са два уж еднакви автомобила) ще поръчваш докато я уцелиш ли? Ако има опция връщане е добре, но пък гушиш куриерите.
                          "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
                            А дано, ама надали.

Оригиналния носач искара 8г или 130 000км
                            В сервиза за една камара пари - смених целия носач, всички тампони , биалетка , кормилен накрайник. всичко което можеше и което предложиха.
                            7месеца по късно и 3к км отново нещо тропа от долу
                            Само да спомена че кормилната рейка струва една камара пари , а рециклираното не е добре. Някакъв чирак на майстора като извади голям чук и заплочна да блъска по накрайника - за малко не взех чука и по неговата глава - кой носи отговорност за такива престъпници.
                            Хората са си измислили скоба - но с чука е по лесно - после купувай накрайник.
                            [ATTACH=CONFIG]958138[/ATTACH]
                            Вече не влизам в сервиз, който няма необходимата квалификация и инструменти.
                            Само за сравнение тази скоба струва 60лв , рейката струва (повече от колата)
                            Или той не е знаел какво прави, или ти не си видял къде чука. В повечето случаи, използването на скоби, вилици и др. късат маншоните на шарнирните съединения. Няма как да разбереш колко са квалифицирани и какъв инструмент имат, докато не започнат работа (особено ако си технически неграмотен), за това във форумите има информация в кой град, кой сервиз, човек и т.н. който ще свърши наистина работа.

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
                              ......и като си объркал частта ти(защото тези които се занимават със сервизна дейност знаят колко различни може да са два уж еднакви автомобила) ще поръчваш докато я уцелиш ли? Ако има опция връщане е добре, но пък гушиш куриерите.
                              Имаш ли представа колко хора си пазаруват безпроблемно части онлайн не от съседна страна, ами отвъд океана?
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                                офертата на сервиза за 1500лв смяна на само предни дискове и накладки?
                                ??? тук е 450 Е за 4-те, с оригинални в сервиз на Тойота...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X