Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приставка за пробиване на отвори в тръба (tube notching)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приставка за пробиване на отвори в тръба (tube notching)

Някой знае ли читава камбана на разумна цена? Взимам уж читави по 40+лв и зъбите им падат за норматив. На дрелката търпят горе долу, но на акумулаторната, че като захаме и спира, но на колонната бормашина всичко свършва набързо. Хем уж не натискам, всичко стегнато да не шава и накрая имам гладка кмбанка. Ще пробвам накрая с царевица, че дано се получи.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Някой знае ли читава камбана на разумна цена? Взимам уж читави по 40+лв и зъбите им падат за норматив. На дрелката търпят горе долу, но на акумулаторната, че като захаме и спира, но на колонната бормашина всичко свършва набързо. Хем уж не натискам, всичко стегнато да не шава и накрая имам гладка кмбанка. Ще пробвам накрая с царевица, че дано се получи.
      Какво толкова "дупчите",да не работите на "конвейер"...........................................
      Вероятно става дума за боркорона с биметални зъби или карбидни.............
      (когато ползвам боркорони работя с акумулаторен винтоверт (по ниски обороти и добър въртящ момент) и обдухвам с въздух стружките от среза,че те създават проблеми....
      -"Bahco"

Коментар

Става на колонна, само трябва на ниски обороти и от една бутилка да подаваш емулсия. Явно ги прегряваш. Тя си е HSS стомана коронката.
        Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
          Какво толкова "дупчите",да не работите на "конвейер"...........................................
          Вероятно става дума за боркорона с биметални зъби или карбидни.............
          (когато ползвам боркорони работя с акумулаторен винтоверт (по ниски обороти и добър въртящ момент) и обдухвам с въздух стружките от среза,че те създават проблеми....
          -"Bahco"
          Все се намира, къде броня, къде клетка. И аз с акумулаторния Деволт,но гледам ги на клиповете дупчат безгрижно с корони за 10 $ и няма ядове. Да им духам не се бях сетил.

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
          Става на колонна, само трябва на ниски обороти и от една бутилка да подаваш емулсия. Явно ги прегряваш. Тя си е HSS стомана коронката.
          На ниски обороти, но без охлаждане. Сега и охлаждане трябва да правя.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Все се намира, къде броня, къде клетка. И аз с акумулаторния Деволт,но гледам ги на клиповете дупчат безгрижно с корони за 10 $ и няма ядове. Да им духам не се бях сетил.

На ниски обороти, но без охлаждане. Сега и охлаждане трябва да правя.
            Обдухването е 2в 1. Премахва стружките с които заклинва и охлажда.
            Ползвам 18 в. Метабо и пробива даже 10-15 мм. със 100мм.корона,но след половината обръщам от другата страна.

Коментар

А камбанки какви, че Пламен не му се казва? Гледам масово ползват някакви с квадратна дупка в корпуса.

Коментар

Утре ще наснимам уреда и ще видя какви са камбаните,ползвахме различни белите май издържаха по-дълго.Трошът се като захапят рязко,но след упражнения изкарват известно време,искат и някаква смазка като най-удачно се оказа ВД-то.

P.S.Така сътворената машина трябва да няма никакви луфтове и менгемето трябва да държи сигурно особенно по-дълга тръба без вибрации.
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

С такова нещо на колонна съм рязал само отвори в рифел. И съм го правил както ми го показаха, че се прави- от борьола в една бутилка от безалкохолно, пробива се капачката колкото да прави тънка струйка и се капва по малко да охлажда короната. Изпарява се активно.
                  Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Ето я машината:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180209_161037.jpg
Прегледи:1
Размер:309.7 КБ
ID:5780738

Име:20180209_161041.jpg
Размер:317.2 КБ
ID:5780739

Име:20180209_161046.jpg
Размер:356.3 КБ
ID:5780740

Име:20180209_161051.jpg
Размер:357.4 КБ
ID:5780741
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                      Ето я
                      Руската дрелка не е ли "аналог" на 16мм. Ловешка дрелка с две скорости и приличен въртящ момент.
                      Ако заклини, какво става с ръцете на "задкормилното"устройство.

Коментар

Не е сложно - два самонагаждащи лагера , калибрована стомана ф20 и менгеме за тръбата . Моето го направих от ф20 защото имах такива лагери , но ако трябваше сега да го конструирам , щях да го изработя от ф28 - ф30 ( за по големия размер може и да има задържане в аксиалното плъзгане ) Две плочи 12 мм шарнирно свързани с болт за нагласяне на ъгъла на сряза , пробвах с перфоратор , но е доста мощен и чупи зъбите на боркораната , с винтоверта се получава много по добре . Тръба ф48х3 я отрязвам за около минута като през цялото време охлаждам и смазвам с борол

Име:23379852_10210789933811240_2823641933490890262_n.jpg
Размер:100.3 КБ
ID:5780742

Име:23472093_10210789933331228_3242585964324414551_n.jpg
Размер:112.1 КБ
ID:5780743

Име:23472889_10210789934291252_8438240653488765887_n.jpg
Размер:124.9 КБ
ID:5780744
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                          Руската дрелка не е ли "аналог" на 16мм. Ловешка дрелка с две скорости и приличен въртящ момент.
                          Ако заклини, какво става с ръцете на "задкормилното"устройство.
                          Точно като ловешката е,за заклинване не заклинва,просто събаря зъбите на фрезата.

Коментар

На времето моята ловешка заклини едно свредло 20 мм . Въобще не можах да я удържа в този момент намота си кабела и го изскуба от контакта
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              На времето моята ловешка заклини едно свредло 20 мм . Въобще не можах да я удържа в този момент намота си кабела и го изскуба от контакта
                              Ползвал съм Я за големи свредла и боркорони защото има подходящ оборотен режим, но ми е "вързвала" ръцете на възел!!!
                              - В рискови ситуации, вече ползвам само винтоверта-"парен каша духа".
                              Отделно може плавно да променям оборотите.
                              Ловешката "седи" на стената в "бойна готовност".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X