Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възстановяване на резба М7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Възстановяване на резба М7

Преебали са ми се едни резби М7 и трябва да ги оправя, но по магазините не намирам комплект за възстановяване на резба М7. (М6 и М8 с лопата да ги ринеш)
    Някакви идеи къде може да има?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

От: Възстановяване на резба М7

Майстора нема ли?
    Я го прехлопай.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Търси в ИТТ, Вюрт, Просол, Река, Хан и Колб. Мен ми трябваше М8 ситна стъпка и тези ми намериха. Просол дадоха най-добра цена. Налични не се надявай много да намериш. Говорим за втулки за ремонт на резби, стандарт Хеликоил и производни имена. На Вюрт е тяхна система, не е съвместима с другите.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

М7 имаше на Раковска при бурмите.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Във Вюрт трябва да имат ремонтни втулки . Не може ли да се мине на М 8 ?
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Не може ли да се мине на М 8 ?
            За съжаление не. Ще ги видя Вюрт, но техния комплект тайно предполагам че е цифромания
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да, заради спец инструментите в комплекта.
              Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Продават се и на бройка. Теб ти трябва метчика, че е специфичен + колкото втулки ти трябват. Свредло и ключ за монтажа все ще си намериш. Пак казвам Вюрта не са съвместими с другите.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  За съжаление не. Ще ги видя Вюрт, но техния комплект тайно предполагам че е цифромания
                  Сигурен ли си че е М7, а не е нещо инчово? И ако наистина е М7, кой передаст и върху какво го е сложил?

Ако е да разпробиваш и да навиваш пружинки - вече ти казаха. Ако просто ти трябва метчик М7, може да звъннеш и на Румбата.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Във Вюрт трябва да имат ремонтни втулки . Не може ли да се мине на М 8 ?
                    М7 е направена не случайно. Лесно е преминаването на следващия размер. Пускай директно мечик М8 и си свиркай.
                    Помня го от времето, когато карах шкода 120L.
                    LZ1AIV

Коментар

Имам такъв метчик м7х1 купувал съм го от един пазар за 2лв. не че ми е трябвал, но така да го имам. Много си ми на презръки за да ти го дам да си свършиш работа, но на пазара в гр. Мездра (в четвъртък е) има много и всякакъв инструмент, е почти всякакъв.
                      Прикачени файлове
                      При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

М7 е, не може да стане М8, педерасите са от мерцедес, не ми трябва метчик, а онази анджаклама за ремонт с пружинки/спирали.

След Нова година ще ги видя Вюрт какво имат, но там не познават парите, а не съм убеден че са им толкова хубави нещата. Например метчик м12х1.25 - 30 лв - е мерси.
                        Последно редактирано от turtey; 29-12-15, 12:40.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          М7 е, не може да стане М8, педерасите са от мерцедес, не ми трябва метчик, а онази анджаклама за ремонт с пружинки/спирали
                          Не съм чел внимателно!
                          При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Ще ти трябват пружинки както си разбрал и метчик М9 х 1 за леглото на пружинката, защото сандарта на М7 е х1 и дебелината на пружинката е 1мм , като го сложиш двустранно - точно 9 х1.Не купувай метчик от ВЮРТ щото ще се ощавиш.Успех.
                            "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
                            Ат.Буров.

Коментар

Преди 2-3 години купих всички малки размери от един американски сйат.
                              Те са комплекти, бургия, метчик, пружинки и това с което се навива пружинката.
                              Утре съм си на село, там са! Ако ме подсетиш по телефона, може и да имаш късмет.
                              Всички размери са ММ, тествани са и са перфектни.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21723_DHCK-A.jpg
Прегледи:1
Размер:13.3 КБ
ID:5697239

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X