Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чертежи за тръбогиб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чертежи за тръбогиб

Тогава - декоративните от ауспухови тръбички и черни колена /по 2-3 лв. са/ . А отговорните - дебелостенни и тръбогиба.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Да точно това целим, но декоративни няма да има
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Рисуването на тръбогиби е лесно. Стане ли въпрос за израбтката вече е проблем. За JD тръбогибите ми искаха нереални цени за доставка само на установката, а за ролките още повече. Намерих си фирма, която огъва, но поради спецификата на детайлите реших да си направа. Проекта е мой, но технологично взаимстван от това, което е в нета. В крайна сметка се получи ето това: и ролкова ръчна машина: . Независимо, че съм огъвал и с двете, все още са в процес на тестове и доработки. Интересното в случая, е че съм ги проектирал изработката да вземе най-малко машиночасове. Ролките от едната машина стават и за другата. Ако някой се интересува нека пише.

Коментар

Първоначално публикуван от Bate Miro Преглед на мнение
          Проекта е мой, но технологично взаимстван от това, което е в нета. В крайна сметка се получи ето това:.... Ако някой се интересува нека пише.
          Изглежда има препратки към някакви снимки в друг форум. По тези ширини обаче модераторите не толерират радушно "вражески" организации. Дай снимки на този сървър колега.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не стана ясно какъв е проблема, но ето:

Коментар

Прекрасо изглеждат. Очевидно е вложен мерак в проектирането и изработката. На мен малко ми убягва начина на работа на това първото с озъбените железа по него. Ма нейсе. Ако ти се обяснява давай!
              0888932647

Коментар

Това са два условно наречени гребени.
                Единия служи за зацепване (аз огъвам нераждавейка), другия служи за движението на подвижното рамо спрямо оста на голямата ролка. Предполагам, че катинките ще внесат малко яснота:

.

Нещото, което липсва е тръбата служеща като рамо за т.нар помпане.
                Подготвил съм някои втулки. Като ги направа ще покажа резултати. А до сега това съм направил с него:

Коментар

Предполагам фиксират ъгъла на сгъване , много интересно изглежда, явно двата гребена се разминават , за да има по ситна стъпка.
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Май по-скоро заменят тресчотката от класическите тръбогиби. За прецизно огъване на тънки тръби е добро.
                    0888932647

Коментар

От: До: Чертежи за тръбогиб

Първоначално публикуван от Beliko Преглед на мнение
                      Немога да прикача последния файл затова го качих на сървар
                      http://rapidshare.com/files/97922824...ender.rar.html

NW Как се тегли от RapidShare:
                      1. Отвори адреса
                      2. Натесни Free
                      3. Изчакай времето, въведи паролата, Dowlnload
                      Не мога да сваля този файл. Няма връзка. Някой може ли да помогне?
                      "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X