Ха познайте какво е това дето се мъча да го изтърся с мотокара 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загадка
Свий
X
-
От: Загадка
А ти познай с какво съм облечен в момента...
Това с един и същи успех може да е част от адронния колайдер, както и мотор в дървен сандък, и увит с черен найлон.
Ааа, и пещ за ягнета може да е
...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Много много по нова технологияПървоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеФуражомелка илиииии хоризонтална пещ за тухли четворки
Пещ за агнета си имам от много години 40 киловатова вдига до 1000 градуса и по принцип е за печене на желязо ама сме и скроили тава от неръждавейка по размераПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеА ти познай с какво съм облечен в момента...
Това с един и същи успех може да е част от адронния колайдер, както и мотор в дървен сандък, и увит с черен найлон.
Ааа, и пещ за ягнета може да е
...
До адронния колайдер е много по близо
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
По принцип и тухли четворки може да правиПървоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеВ такъв случай...пещ за тухли четворки работеща със соларни панели а не с въглища.
Коментар
-
Това че може и тухли да прави не значи че това и е предназначението . На теория може да направи всичко . За наградата не съм мислил ама ми се върти в главата нещо като снимка с мотокариста до мотокараПървоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеЗначи печеля, каква ми е наградата?
Може и кръгче с мотокара ама от десетина години няма ни ръчна ни крачна спирачка и управлението му предлага повече адреналин от средно тежко офроуд състезание
Като отидох да я разтоварвам не знаех какво е колко струва като разбрах студена пот ми изби по гърба а вчера беше доста хладно
Коментар
-
То още няма оператор и не се знае дали някой може още да работи с това . Май е първото в България с такива възможности. Още спорят дали това е машиностроителна технология но е няколко поколения напред .Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеФреза някаква измислена, или пущина режеща с вода, водка, ракия и лазаер? С въглища ли работи? Оператора носи ли шапка? Дай жокер деБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Позна . 3 Д принтер с възможности за "печат" на прецизен детайл 1000 х 1000 х 1000 та и отгоре мм . Като го пуснат ще видя реално какви са му възможностите но предполагам че са огромни .Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПринтер.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Тъкмо и на мен ми се въртеше в главата, че е прахосмукачкаПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПринтер.
"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар