Това с един и същи успех може да е част от адронния колайдер, както и мотор в дървен сандък, и увит с черен найлон.
Ааа, и пещ за ягнета може да е...
Пещ за агнета си имам от много години 40 киловатова вдига до 1000 градуса и по принцип е за печене на желязо ама сме и скроили тава от неръждавейка по размера До адронния колайдер е много по близо
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Това че може и тухли да прави не значи че това и е предназначението . На теория може да направи всичко . За наградата не съм мислил ама ми се върти в главата нещо като снимка с мотокариста до мотокара Може и кръгче с мотокара ама от десетина години няма ни ръчна ни крачна спирачка и управлението му предлага повече адреналин от средно тежко офроуд състезание Като отидох да я разтоварвам не знаех какво е колко струва като разбрах студена пот ми изби по гърба а вчера беше доста хладно
Фреза някаква измислена, или пущина режеща с вода, водка, ракия и лазаер? С въглища ли работи? Оператора носи ли шапка? Дай жокер де
То още няма оператор и не се знае дали някой може още да работи с това . Май е първото в България с такива възможности. Още спорят дали това е машиностроителна технология но е няколко поколения напред .
Позна . 3 Д принтер с възможности за "печат" на прецизен детайл 1000 х 1000 х 1000 та и отгоре мм . Като го пуснат ще видя реално какви са му възможностите но предполагам че са огромни .
Коментар