Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъглов ударен електрически гайковерт - откъде да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ъглов ударен електрически гайковерт - откъде да си купя?

Пневматичната трезчотка е гладна за въздух и то много.Ако са 20 болта ,да ама 10 000 ,кога ще пълни тоя компресор какъв ще е....Аз имам 150 литров дву-бутален немски от 83 год.Можеш да спиш до него,толкова е тих и балансиран,с гаиковерта няма ядове ,но трезчотката колко вятър харчи не е истина.Търси нещо електрическо.
    РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Купен е вече компресора и хвърлен в боя. Засега трикиловатовата машина се справя с двата инструмента едновременно съвсем точно. Явно съм улучил размера от първия път, с късмета на новака. Ето я:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6.jpg
Прегледи:1
Размер:95.2 КБ
ID:5666981
      Нещо не ме кефи голямото биене на ремъчната шайба с перката, ама по-късно ще мине през струга за всеки случай.
      На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
      "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Пневматичната тресчотка се оказа доста корав инструмент - има вече един посинен нокът и няколко натъртени в железата ръце в борбата за удържането и срещу силата на завъртане. За следващия път ще и измисля някакво рамо-удължение.
        "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Да се похваля какво си закупих, но след като вече си разреших проблемите. След дъжд качулка, ама хубава. Ей този хубавец ме изкефи и не можах да устоя на изкушението да го притежавам:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1.jpg
Размер:88.4 КБ
ID:5668867 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2.jpg
Размер:73.6 КБ
ID:5668868

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X