Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тръбогиб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тръбогиб

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Полезни са. Даже много. И с дебелините. Супер.
    Благодаря.

Тая инструкция нямаш ли я в обикновен doc?
    А да видиш колко съм добър

Инструк. к таблицам-1.doc
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Полезни са. Даже много. И с дебелините. Супер.
      Благодаря.

Тая инструкция нямаш ли я в обикновен doc?
      А кое му е необикновеното??

Коментар

Първоначално публикуван от edre Преглед на мнение
        А кое му е необикновеното??
        Аз, Колега, съм проЗ юУзер, при това дрЪт и мързелив. Онова е docx. T.e. за Офис след 2006 или там коя беше. Аз такава полюция нямам, а и не ща да имам. Това имах предвид.
        Виж Петьо ме познава и го смени.
        Полезно е.
        Благодаря.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Даже не съм обърнал внимание за коя версия е .
          Както е свалено така си стои и чака да влезне в употреба.Иначе съхранявам файловете в достъпна версия WORD 97-2003,за да няма проблеми.

Коментар

Аз, Колега, съм проЗ юУзер, при това дрЪт и мързелив. Онова е docx. T.e. за Офис след 2006 или там коя беше. Аз такава полюция нямам, а и не ща да имам. Това имах предвид.
            Виж Петьо ме познава и го смени.
            Полезно е.
            Благодаря.
            А ти си сложи опън офис. Ем е безплатно, ем отваря всичко. За прост юзър е най-доброто решение.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не е ли по добре да си сложим салатка?
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Ако имаш рикийчица никак не е зле

Коментар

Следя темата с интерес! Минах през това и опити за правене на тръбогиб от всякакъв тип. В момента имам такъв на който сте се спряли.
                  Правилото е просто - радиуса на огъване не трябва да е по малко от 3 пъти диаметъра на тръбата, иначе очаквайте мачкане. Пробвал съм и с пълнене с пясък, ефекта е по добър но като цяло същата работа. Само с дорник в тръбата става, само че в домашни условия да се направи е филм...
                  Останали са ми едни ролки от стария тръбогиб, ако някои има интерес може да ги спазарим, снимките са долу. Правени са за тръба ф50мм.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG2271.jpg
Прегледи:1
Размер:42.7 КБ
ID:5633396Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG2270.jpg
Размер:48.9 КБ
ID:5633397Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG2273.jpg
Размер:47.6 КБ
ID:5633398

Коментар

И аз съм минал през тоя напън да избирам схема и да изработвам тръбогиб. Правихме един (като на картинката) преди 5-6 години за приятел. За мен ще си правя, но още не съм се решил за принципа на работа на конструкцията.
                    Прикачени файлове
                    диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Да не отварям нова тема.
                      Някой може ли да ме насочи към фирма във Варна, които да ми огънат няколко детайла от тръби ф14 и ф22.

Коментар

колега колко пари искаш за камъните за тръбогипа че като гледам маи ще ми свършат работа
                        ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                        0879 86 85 87
                        ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

Първоначално публикуван от Z_I_P_O Преглед на мнение
                          колега колко пари искаш за камъните за тръбогипа че като гледам маи ще ми свършат работа
                          Здрасти колега, писах ти на лично но не съм сигурен че успя да се изпрати съобщението.

Коментар

Първоначално публикуван от Pachopacho Преглед на мнение
                            Здрасти колега, писах ти на лично но не съм сигурен че успя да се изпрати съобщението.
                            Не може да получава все още лични.
                            Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                            Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                            0885 660 613

Коментар

Излезнаха ми с материал, струг, рязане на ел ножовка и т.н. около 50лв по спомен.

Коментар

Камъните на тръбогиба заминаха за Варна, успех на колегата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X