Която да може да отреже материал Ф 400. Полиамид.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся механична ножовка.
Свий
X
-
До: Търся механична ножовка.
Давай да го режем
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЦелият е 230 мм, трябва да се отрежат 55. То даже е зарязано, отвсякъде, ама има още много.
Коментар
-
Полиамидът е относително мек. С бичкията не стана ли?
Коментар
-
С резачката за дърва що не пробвате?
Ние тия същите блокове ки режехме без проблем на струга. Е, малко фира има ама нейсе.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеС резачката за дърва що не пробвате?
Ние тия същите блокове ки режехме без проблем на струга. Е, малко фира има ама нейсе.
Коментар
-
А, това беше първата работа. Хабер си няма да го реже.
Ъ-ъ, знаех каруселен струг. Сега стругарят е пазач в няква банка, а струга и го няма там вече.
Дима бе, това е Първи частен полиамид, и да имаше струг, от ТОЛКО фира щяхте да ми пускате интернет право в реанимацията)) Аз съм човек на години, сърцето ми вече не е като на младини, немой така с грубо!
Коментар
-
А, значи каруселен.
Това се казва щанга, а не нож. Който има великански стругове, има и такива комплектовки за тях.
Ми кво, питай колко стружка ще пуснат от балванка Ф 400. Ако са милиметри - става. Ако им трябват сантиметри ... Сума пари ще идат зян. И сума ножове.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар