Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся механична ножовка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся механична ножовка.

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    А, това беше първата работа. Хабер си няма да го реже.
    Ъ-ъ, знаех каруселен струг. Сега стругарят е пазач в няква банка, а струга и го няма там вече.
    Дима бе, това е Първи частен полиамид, и да имаше струг, от ТОЛКО фира щяхте да ми пускате интернет право в реанимацията)) Аз съм човек на години, сърцето ми вече не е като на младини, немой така с грубо!
    Нали ти обясних за лагерите за дробилката за едро дробене в ТЕЦ Марица-Изток-2. Е те от същите калъпи ги направихме. Дадоха около 70% брак докато ги режехме - пукаха се, въпреки че ги изварявахме в специален съд с бъркалка и термометър на постоянна температура в масло да си отпуснат напреженията. Ама тия които останаха май работят и до днес. Та със струга става перфектно. А ножове се правят.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

О, естествено. Въпросът е колко ширина трябва, за да мине до центъра проходен нож. Обичайният начин е да се реже на стъпала, и външните са много широки. Много фира. И много пари.
      Хубав е материала, ама верно си има капризи и трудности. Вие сте правили възможно най-трудното - големи тънки черупки. Голям проблем, много голям. Черупките винаги са трудна работа, а големите - крайно трудна. Пак че изобщо сте успели.

Коментар

А, и без стъпки става, ама със хубав нож и свестен струг и стругар...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е това е въпросът. Какво имат и какво могат. Айде да кажем знам как, ама никой никога няма да ме пусне на машината си. Това е като със жените - никой не си я дава. Не че друг не може да свърши работата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Това е като със жените - никой не си я дава.
            Чакай сега, ти кого си питал
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ммм ... Аз съм срамежлив. Ма като гледам как секи гледа се отърве я с дъщеря, я с балдъза, и си мисля че не ги дават ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X