Здравейте! Имам един въпрос. Утре ще изсичаме един ел. мотор 32kW дайте идея за ваденето на проводника ,аз мислех от едната страна с секач да ги срежа а от другата страна с щанга да ги вадя . Изсичам го понеже не можах да му намеря приложение и нов собственик.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изсичане на ел.мотор 32kW
Свий
X
-
От: Изсичане на ел.мотор 32kW
Вероятно доста от колегите във форума имат здрави ел.мотори в които се "спъват"... и могат да "облекчат" живота на други който ги търсят. И при мен в "работилницата","прескачам" няколко "камъка"-единия е 10 киловата другите по-малки.
Коментар
-
Цяла европа си има центрове за рециклиране и се знае каква е цената на моторетката. Как се вадят джиците
-скубеш,къртиш,а-направо им таковаш онаковато.Питай как се навива-и знаеш развиването.За да го счупиш-печеш статор ,режеш от едната страна на намотките и скубеш.И убиваш елмотор за некви смешни пари.Та кво сте крали?
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Ще видите зор ако е бил пренавиван. Но точно така се прави - сечеш от едната страна, обгаряш лака и вадиш от другата.Първоначално публикуван от joro_69 Преглед на мнениеЗдравейте! Имам един въпрос. Утре ще изсичаме един ел. мотор 32kW дайте идея за ваденето на проводника ,аз мислех от едната страна с секач да ги срежа а от другата страна с щанга да ги вадя . Изсичам го понеже не можах да му намеря приложение и нов собственик.
Аз преди четвърт век работих за 5-6 месеца в бубиньорски цех - там такива големи ги вадехме с телфера.
Коментар
-
Слагаш на две тухли, палиш огън отдолу и като се напече хубаво заливаш със студена вода за да се напука лака и да излезе по-лесно проводника.Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеПърво палиш да обгори.След това режеш от едната страна и вадиш от другата.Това е.
Според едни специалисти на един киловат отговоря един килограм бакър, според други не е точно така. Аз не знам.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Колега тоя 10 кв. на колко волта, мога да те отърва веднага от негоПървоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнениеВероятно доста от колегите във форума имат здрави ел.мотори в които се "спъват"... и могат да "облекчат" живота на други който ги търсят. И при мен в "работилницата","прескачам" няколко "камъка"-единия е 10 киловата другите по-малки.
само да е на нещо различно от 220
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
в маалата?
Коментар