Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изсичане на ел.мотор 32kW

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изсичане на ел.мотор 32kW

Здравейте! Имам един въпрос. Утре ще изсичаме един ел. мотор 32kW дайте идея за ваденето на проводника ,аз мислех от едната страна с секач да ги срежа а от другата страна с щанга да ги вадя . Изсичам го понеже не можах да му намеря приложение и нов собственик.

От: Изсичане на ел.мотор 32kW

Няма ли компетентни в маалата?
    LZ1AIV

Коментар

Първо палиш да обгори.След това режеш от едната страна и вадиш от другата.Това е.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

Колега какъв е електромотора и какво му е състоянието ?
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Мотора вече е разглобен остава само изсичането .благодаря за бързите отговори.

Коментар

Да ти се намира някой 2.2кВ, по възможност монофазен

Коментар

Ako работи - все ще се намери някой да даде пари, колкото ще изкараш от бакъра. В електронджийския форум един нарязал електрожена от баща си, че бил тежък. Аз ако знаех щях да го купя, ако и да имам един такъв.

Коментар

Аз подарих един правен електрожен на един приятел защото ми беше жал да нарежа работеща машина която навремето съм навивал с много мерак .

Коментар

Вероятно доста от колегите във форума имат здрави ел.мотори в които се "спъват"... и могат да "облекчат" живота на други който ги търсят. И при мен в "работилницата","прескачам" няколко "камъка"-единия е 10 киловата другите по-малки.

Коментар

Цяла европа си има центрове за рециклиране и се знае каква е цената на моторетката. Как се вадят джиците -скубеш,къртиш,а-направо им таковаш онаковато.Питай как се навива-и знаеш развиването.За да го счупиш-печеш статор ,режеш от едната страна на намотките и скубеш.И убиваш елмотор за некви смешни пари.Та кво сте крали?
                    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_69 Преглед на мнение
                      Здравейте! Имам един въпрос. Утре ще изсичаме един ел. мотор 32kW дайте идея за ваденето на проводника ,аз мислех от едната страна с секач да ги срежа а от другата страна с щанга да ги вадя . Изсичам го понеже не можах да му намеря приложение и нов собственик.
                      Ще видите зор ако е бил пренавиван. Но точно така се прави - сечеш от едната страна, обгаряш лака и вадиш от другата.
                      Аз преди четвърт век работих за 5-6 месеца в бубиньорски цех - там такива големи ги вадехме с телфера.

Коментар

От 30кв става много як електрожен. Човека май пита за изсичането на каналите и да оформи сърцевината.

Коментар

На едни колеги им трябва точно около тия киловати правотоков с навит ротор .

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                            Първо палиш да обгори.След това режеш от едната страна и вадиш от другата.Това е.
                            Слагаш на две тухли, палиш огън отдолу и като се напече хубаво заливаш със студена вода за да се напука лака и да излезе по-лесно проводника.
                            Според едни специалисти на един киловат отговоря един килограм бакър, според други не е точно така. Аз не знам.
                            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                              Вероятно доста от колегите във форума имат здрави ел.мотори в които се "спъват"... и могат да "облекчат" живота на други който ги търсят. И при мен в "работилницата","прескачам" няколко "камъка"-единия е 10 киловата другите по-малки.
                              Колега тоя 10 кв. на колко волта, мога да те отърва веднага от него само да е на нещо различно от 220
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X