Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шлайфане с дебел диск за ъглошлайф.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шлайфане с дебел диск за ъглошлайф.

Днеска наваса почети го вдигнах. Размерите са му 4 х 6. Остана да пусна напречните разпорки между гредите. С цел да не надигам кострукцията допълнително ще бъдат между гредите, а не върху тях. Шевовете стават сравнително добри и не се налага шлайфане по конструкцията. С Телоподаващия апарат стават в пъри по-хубави и по-бързо, трябва да го търкалям постоянно. На електрожена кабелите са ми дълги и стигат навсякъде. Където има по-голяма фуга за пълнене, правя по една наварка от двете страни, амалкото ъглошлайфче зачиствам леко и следваща заварка. Ако фъгата е много голяма посвавям желязче за пълнеж.
    Шлайфиската работа не мисля че е толкова трудна и когато сам си правя всичко се налага да заварявам и да режа, да си нагаждам детайлите и всички дейности с монтажа. Всичко правя сам, по простат причина че с баща ми сме на различно мнение. Със заварките никак не се справя, но когато е край мене все ми дава акъл как да заварявам.

Коментар

От: Шлайфане с дебел диск за ъглошлайф.

Искам да попитам някой знае ли защо за шлифоване се използва циркониевият корунд за неръждавейка?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X