Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на комплект вложки и тресчотка,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на комплект вложки и тресчотка,

Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнение
    Явно всеки налита на немски инструменти или на инструменти с немски имена за които един господ знае какви са моля нека германофилията отдъхне и погледнем встрани това еBritool Professional Socket Set

и това ми е мечта засега
    Това не е Бритул - това е хоби инструмента на Факом под пазарното име Експерт тул. Загледай се в летящата гайка и ще разбереш.
    Цената му е 133лв.
    Бритул също е собственост на група Факом.
    За Белцер - беше собственост на Сандвик и марката престана да съществува. Когато Снап Он купи инструменталното производство от Сандвик, не купи името, инструмента сега излиза под името Bahco.
    Ако още нещо Ви интересува за инструментите - питайте. До колкото мога ще давам разяснения.
    Тези комплекти Луис се пробваха да пробият в нашия форум преди година, ама нещо не се получи. Нямат статута ТП във форума.
    Последно редактирано от maystor; 21-06-12, 17:04.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Майсторе, че не е britool като едновремешния не е, но това е останало от 1991г насам ,а за собственост и дума да не става и именно тая 1991 г facom и britool започват да си сътрудничат така да го нарека, но никой на никого не принадлежи, и по това време facom е европейски лидер за производство на ръчни инструменти и ето идва 2006 г когато britool и facom сътрудничат със stanley най-големия доставчик на инструменти в света( не го наричам сливане или придобиване понеже се свързват по между си с цел която те си знаят) после идва 2010 г когато stanley пък започва кооператив с black and decker и става Stanley Black and Decker IAR Division и на края през 2011 г britool си променя името съответно и логото и сега е britool expert и сътрудничи с Stanley Black and Decker. Имам каталог на Mac tools и прелиствам с кеф и в последните страници само facom после de walt и britool expert явно са я закъсали за да интимничат вместо да се дразнят и съревновават и резултата е напредък никакъв

Коментар

Майсторе можеш ли да ми кажеш от къде да си купя този комплект 3/4 на kennedy в България благодарско
        Последно редактирано от тихич; 21-06-12, 23:42.

Коментар

Аз съм на трестчотки Факом и вложки на Нарвик усилени черна оксидация ,много са яки,а целият комплект гедоре съм го решил от монтьорският си опит от едно време,един голям инструментален куфар с монтирани носачи за вложки и вътре слагам всичко ценно и необходимо като инструмент,зегер клещи,удължения,кардани ,дълбоки вложки ,шестограми и имбуси за гедоре включително едно малко гедоре в кутийка,жило с магнит,телескопично огледалце и въобще става едно грамадно нестандартно гедоре с отделно купувани маркови вложки на бройка по 5 до 10 лв./струва си обаче всяка стотинка/Не мога да попадна само на качествени четириграми за да допълна куфара.
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Браво батка, не за инструмента, но за хъса който имаш- запази го, дерзай и ги похаби, а за куатрото не бери грижа

Коментар

Някой пробвал ли е тая шашма дават я до 2500 Nm като вкараш 500 Nm усилие

Коментар

Сън не ме хваща как гидорията на britool е само 130 кинта тук, а в англия- кромуел най големите доставчик на инструменти за индустрията я продава за
                Offer price: £146.95 /ea. incl. VAT
                не става така и не може да бъде това си е ментак с лого

Коментар

Ментета колкото искаш!Пръскал съм Нарвик усилена вложка с рамо от 1.50м. на Газ54 ,но менте ,познах по шупла във вложката,оригиналите го нямат този проблем, стана спор как може да се счупи,но си има шупла -но комент!
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                    Ментета колкото искаш!Пръскал съм Нарвик усилена вложка с рамо от 1.50м. на Газ54 ,но менте ,познах по шупла във вложката,оригиналите го нямат този проблем, стана спор как може да се счупи,но си има шупла -но комент!
                    И смениха ли ти я,а и колко беше?
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Не, кой ще ти я смени,купувахме на бройка,поръчахме друга,ако не се лъжа беше 15 или 20 лв. преди 7;8г.В сервиз дето бачкат само приятели така стояха нещата -кой квото счупи правиме партия и купуваме,инструмента е най важен.От там ми е патента за сборно гедоре от отделно купени елементи,така ни беше оборудвал Главния Газда ,всеки си имаше куфар със пълен комплект гедоре инвентар и на всичките куфарите бяха еднакви,защото правехме и Пътна помощ на място,вечер отиваше по литър газ за миене на инструменти-ех спомени и луди времена ,но навиците остават,а и тренинга!И сега като погледна МПС/все ми е едно какво ,от кола до бус , джип от време на време някой камион// ,гледам как най-лесно можеш да му направиш интервенция.Това си е професионално изкривяване,едно време се бачкаше здраво ,даже и през нощта!

Коментар

Здравеите, да саживя малко темата искам да си купя комплект тресчотка с камъни. Спрял съм се на РИКО 52 части, но пък са ми малко. Най-много ме устроиват комплектите с по 108 части. Чух че на КИНГРОЙ и на ФОРС са им хубави. Рикото го дават 120лв за 52части , кингрой 108 за 115лв, а форс 108 за 160лв.

Глядам че коментирате други малки, но тях дори не съм ги и чувал. Най ми е важно да са здвави защото имам за ремонтиране камион и трактор. Гледах че РИКО имат комплект за камион от 27 части ако не се лъжа на цена 265лв но ми идва прекало ( малко части, но висока цена ). Мога да си позволя до 200-250лв но за повече части, както казах 108 или има разни с по 130-150 но държа на качеството. Моля кажете и някой саит или магазин в Бургас.

Коментар

взимай най-евтиния, който има най-много камъни... като се счупят тресчотките - купи си тресчотки от над 60лв за брой и си играйкай цял живот по камиона и трактора... дори и с разни тръбни удължители...

Коментар

Първоначално публикуван от prodromov Преглед на мнение
                            Здравеите, да саживя малко темата искам да си купя комплект тресчотка с камъни. Спрял съм се на РИКО 52 части, но пък са ми малко. Най-много ме устроиват комплектите с по 108 части. Чух че на КИНГРОЙ и на ФОРС са им хубави. Рикото го дават 120лв за 52части , кингрой 108 за 115лв, а форс 108 за 160лв.

Глядам че коментирате други малки, но тях дори не съм ги и чувал. Най ми е важно да са здвави защото имам за ремонтиране камион и трактор. Гледах че РИКО имат комплект за камион от 27 части ако не се лъжа на цена 265лв но ми идва прекало ( малко части, но висока цена ). Мога да си позволя до 200-250лв но за повече части, както казах 108 или има разни с по 130-150 но държа на качеството. Моля кажете и някой саит или магазин в Бургас.
                            Темата в подписа ми видял ли си ?
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от prodromov Преглед на мнение

Здравей, гледам че си търсиш гидория, 108 части съм имал от тези на майстора bgs а в момента ползвам Топтул. Неставнимо качество. И двете са тайвански, ама топтула е несравним откъм изработка, но лщкато здравина са еднакви. Плюс на bgs -a са 72 - зъбите тресчотки - е немс такъв кеф. Дори в на кучето г@за можеш да връткаш. Топтул има и доживотна гаранция. Ако решил да взимаш такова пиши да ти кажа кой точно модел че са няколко вида разликата е в куфарчетата.

Отаа, мойто bgs, беше в раьличен куфар й по -скъпо.

Коментар

докато ми пуснат мнението във форума направо побелях .... купих си Force , ако ми го бяха пуснали по навреме мнението можеби и вие по навреме щяхте да ми отговорите и най-вероятно щях да взема от майстора ама ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X