Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ъглошлайф 125-150 мм.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на ъглошлайф 125-150 мм.

Аз вече като си купувам нещо гледам да ми върши работа много-дълго време,а не как да го правя всеки ден,защото има части за него на всеки метър.В тоя ред на мисли никога повече Спарки,за това нещо отделям много грижи и често ходене до магазина за какво ли не,което ми губи времето и в крайна сметка ми излиза по-скъпо от това да си го купя още в началото "скъпо" и хубаво.Ежедневно използвам дрелка,ъглошлайф даже съм си купил и къртач Спарки за което искрено съжалявам,на всичките съм и гледал карантиите по 100 пъти и вече ми писна и почвам да си купувам само уреди Макита и за сега повече от година на нито една Макитка не съм и виждал карантиите.

Коментар

Имам малък Спарки от 10тина години всеки ден работи- колко кит и ръжда е съборил само той си знае. Един път смяна на четки и лагери за хиляди часове работа.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Бош 7-125 професинален е най-тънкият на пазара. Единствената му "екстра" е защитеният от летящи частици ротор, останалото е просто работещо и обикновено. Заради удобството го препоръчах по-горе. Май струва 160 лв. Доста е тих.
        Гаранция и обслужване - сигурно не е като Спарки, но и не се чупи. Досадно е ако скъсаш кабел и трябва да се прати в София на сервиз и да се плати, но това си е немарливост на оператора.

Коментар

Днес ми предложиха Bosch 9-125 за 80лв пускан е няколко пъти за проба,няма следи от употреба пише че е правен в Германия от синята серия е в общи линии ми хареса офертата и го взех хареса ми и как работи.Благодаря на всички за отговорите,сега се чудя да ли да пусна нова тема за избор на комплект вложли и тресчотка или да се продължа в тази?

Коментар

За тези пари си струва (колкото е по-зле от българският - толкова е и по-евтин).
            Ако е и в гаранция пък - хептен.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнение
              Днес ми предложиха Bosch 9-125 за 80лв пускан е няколко пъти за проба,няма следи от употреба пише че е правен в Германия от синята серия е в общи линии ми хареса офертата и го взех хареса ми и как работи.Благодаря на всички за отговорите,сега се чудя да ли да пусна нова тема за избор на комплект вложли и тресчотка или да се продължа в тази?
              Работил съм в сервиз с гедоре на НАРВИК с комплект усилени удължени вложки черна оксидация -жестоко е но и в цена!Няма чупене даже и с рамо от тръби по 1.50м.и скокове отгоре/при полуосите е резон/.
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнение
                Бош е изключено да си взема...

Честито все пак и със здраве...
                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                Mercedes w212 E350 4matic
                Ducati Monster 600
                O888795575

Коментар

Сега вярно казах за Боша че него искам но за нова и не работила машина според мен си струва,пък както по горе писах не я купувам аз само я избирам.

Коментар

Двете марки от които съм много доволен са Bosch и Fein. Фейн е малко познат тук, но си е здрава и добре работеща машина. В Sunsistem работехме само с такива, и много рядко някой сдаваше багажа, а що дискове са стопени с тях... Лек недостатък е по-голямата дължина на тялото и малко странното включване на двигателя, но като се свикне не е никакъв проблем. Марката е немска, и май машинките също си бяха произведени там.

За Бош- Боша си е Бош...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз от години използвам БОШ !сега са шест броя шлайфове различни големини!и са подложени на зверска експлоатация ежедневно върху всякакви камъни!единия е преправен да реже с диск 320 мм.а съм слагал и 600 мм. с намалител на тока иначе щях да излетя! изключително здрави машини!
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Моето скромно мнение е не какъв ъглошлайф да си купите, а какъв БОШ да бъде. Имал съм от Българските всички марки и модели, говорим за малки шлайфчета 125мм.добри са но от както ползвам БОШ 10/125 забравих кога е купуван, дразнеше ме в началото плавния старт защото и той, и повече аз, всеки път се зачудвахме дали ще тръгне, но това е голямо удобство наред с наклонената напред и дебела и удобна дръжка, бързо свалящият се предпазител и въобще това е мислено и после е правено, за издържливоста няма да говоря. Идвала ми е идеята, не може ли да се измисли електроника която да я спира бързо,или поне колкото плавно тръгва толкова бързо да спира, ще е според мен още по удобна при оставяне без да се изчаква да спре или почти.
                        При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Много марки имат хубави неща, също и Бош. Което веднага означава, че и Бош продава и боклуци.
                          Хубавите им модели са мощните - от 1000 вата нагоре и с електроника за плавен старт (10, 11 и 12-125), и споменатия тънък заради изключителното удобство и лекота със здрав прахозащитен ротор (7-125). Другите модели на Бош не ми харесват, аналозите са по-добри.

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                            Аз от години използвам БОШ !сега са шест броя шлайфове различни големини!и са подложени на зверска експлоатация ежедневно върху всякакви камъни!единия е преправен да реже с диск 320 мм.а съм слагал и 600 мм. с намалител на тока иначе щях да излетя! изключително здрави машини!
                            Бързото спиране да се върти може да се направи много лесно и просто. Стига да има желание. Слага се по-голям кондензатор, който да се включва след спиране на захранването. Имам един голям шмиргел. Монофазен е и е направен с допълнителен кондензатор за да се развърти по-лесно и бързо. След като го сприрам се върти 10-тина минути и много бучи. Обаче след спиране и като вклуюча конондензатора, спира за секунди.

Коментар

макар, че всичко при мен е бош и на няколко пъти щях да купувам и ъглошлайфче бош за около 170лв, все се спирам, защото онзи евтин и никакъв блек енд декър работи безотказно. Как ли не е измъчван, включително и шкурене на дървени парапети с шайба и шкурка (където баланса изчезва за секунди) и още не е мръднал...
                              това е техника за дребни нужди, съответно и евтина... онази, която е с най-дълга гаранция и най-ниска цена за мен печели!

Коментар

Бош си е Бош, но Макита са номер едно. Няма убиване.
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X