Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Талибанско-китайски електрожен
Свий
X
-
До: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...
... и така, докато дойдат от ЧЕЗ. Ако преди тях не дойдат бабите с пукналите телевизори от селото. Но си е хитрина, не отричам.Първоначално публикуван от svzanev Преглед на мнение
-
До: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...
Тия джагатайци са егати факирите !Първоначално публикуван от svzanev Преглед на мнение
Сега обаче някой от електричарите ако може да обясни как да се краде ток от ЧЕЗ по тази схема , цена няма да има !
Опасявам се обаче , че по обясними причини ше отидеме в спама , или ще се заключи темата ...
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
До: Талибанско-китайски електрожен
А - няма никаква сложнотия. Кутийката е резистор 1-2-3 ома (зависи какъв ток ти трябва). Жицата се свързва със кабела от стълба, за да не пукнеш електромера и бушоните с такъв ток. Пък и за по-евтино. Повечето неща са заземени. Имаш променливотоков електрожен с напрежение на отворената верига 220 (или 110 в САЩ) и ток - според съпротивлението.
Коментар
-
Страшна джаджа. Спарки инвертори тръгнал да прави...
Коментар
-
На мен пък ми е интересно как не го треснА тока, когато беше бръкнал в легена с водата. Трябва да е имал наистина добри подметки
...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Ей това и аз не го разбрахПървоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеНа мен пък ми е интересно как не го треснА тока, когато беше бръкнал в легена с водата. Трябва да е имал наистина добри подметки
...
Коментар
-
От: До: Талибанско-китайски електрожен
Да разбирам ли, че трафопоста се явява електрожена, а ние просто си дърпаме една жичка за ръкохватката от него и после си пробваме способноститеПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеА - няма никаква сложнотия. Кутийката е резистор 1-2-3 ома (зависи какъв ток ти трябва). Жицата се свързва със кабела от стълба, за да не пукнеш електромера и бушоните с такъв ток. Пък и за по-евтино. Повечето неща са заземени. Имаш променливотоков електрожен с напрежение на отворената верига 220 (или 110 в САЩ) и ток - според съпротивлението.
. Доста удобно
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар