Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Талибанско-китайски електрожен
Свий
X
-
До: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...
Първоначално публикуван от svzanev Преглед на мнение
-
До: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...
Първоначално публикуван от svzanev Преглед на мнениеСега обаче някой от електричарите ако може да обясни как да се краде ток от ЧЕЗ по тази схема , цена няма да има !
Опасявам се обаче , че по обясними причини ше отидеме в спама , или ще се заключи темата ...
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
До: Талибанско-китайски електрожен
А - няма никаква сложнотия. Кутийката е резистор 1-2-3 ома (зависи какъв ток ти трябва). Жицата се свързва със кабела от стълба, за да не пукнеш електромера и бушоните с такъв ток. Пък и за по-евтино. Повечето неща са заземени. Имаш променливотоков електрожен с напрежение на отворената верига 220 (или 110 в САЩ) и ток - според съпротивлението.
Коментар
-
Страшна джаджа. Спарки инвертори тръгнал да прави...
Коментар
-
На мен пък ми е интересно как не го треснА тока, когато беше бръкнал в легена с водата. Трябва да е имал наистина добри подметки...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеНа мен пък ми е интересно как не го треснА тока, когато беше бръкнал в легена с водата. Трябва да е имал наистина добри подметки...
Коментар
-
От: До: Талибанско-китайски електрожен
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеА - няма никаква сложнотия. Кутийката е резистор 1-2-3 ома (зависи какъв ток ти трябва). Жицата се свързва със кабела от стълба, за да не пукнеш електромера и бушоните с такъв ток. Пък и за по-евтино. Повечето неща са заземени. Имаш променливотоков електрожен с напрежение на отворената верига 220 (или 110 в САЩ) и ток - според съпротивлението.. Доста удобно
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар