Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Осветяване ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Осветяване ?

А пробвали ли сте с мастика , един стар заварчик ми каза -като свършиш работа пий една мастика и нямаш проблем с очите ,и пробвах
    след малко осветяване помага.
    ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАРА БЪРЗО ,А НИЕ МОЖЕМ ДА МИНЕМ ОТКЪДЕТО СИ ИСКАМЕ
    0888 967 109
    0877 967 109

Коментар

Да не си прекалил с мастиката ? Невиждам връзка ама ......
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

И ние се бъзикаме, че с ракия, водка, вино, мнооого бира, и други подобни течности се лекува осветяване, ама няма нищо вярно.
        Просто си търсим повод...
        Осветяването е на другата сутрин-очите кървясали...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Да не си прекалил с мастиката ? Невиждам връзка ама ......
          Ей няма майтап и аз бях скептично настроен но в събота пробвах новото ЦО и се светнах малко и се сетих за този цяр
          не вярвах но след 100 гр гложденето в очите изчезна и цяла вечер си гледахТВ без проблем , не знам каква е връзката и с какво точно помага но действа.
          0888 967 109
          0877 967 109

Коментар

А след 400-500 грава може и болка да спреш да усещаш
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от dancho06 Преглед на мнение
              Ей няма майтап и аз бях скептично настроен но в събота пробвах новото ЦО и се светнах малко и се сетих за този цяр
              не вярвах но след 100 гр гложденето в очите изчезна и цяла вечер си гледахТВ без проблем , не знам каква е връзката и с какво точно помага но действа.
              Ама не съм пробвал преди заваряване дали ще действа ако е така на всички заварчици сутрин за закуска по една мастика и работата ще е песен -ако се стигне до работа
              0888 967 109
              0877 967 109

Коментар

Абе майтапа на страна без маска не става -пазенето му е майката и в двата случая единия заваряш без маска се осветяваш и другия чукаш без презарватив и след девет месеца черпиш за чисто нов татко
                0888 967 109
                0877 967 109

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  А след 400-500 грава може и болка да спреш да усещаш
                  Той,цар киро правеше мастика от която не се остарява.....просто умираш млад А и сто грама при осветяване не е вредно.Стига да не се осветяваш много често...

Коментар

Първоначално публикуван от dancho06 Преглед на мнение
                    Абе майтапа на страна без маска не става -пазенето му е майката и в двата случая единия заваряш без маска се осветяваш и другия чукаш без презарватив и след девет месеца черпиш за чисто нов татко
                    Без маска нищо не става,даже и точка да правиш си иска маската,това за качеството на заварката де,инъче и аз най-зверското светване го направих с Цо-то !Аз понеже държа на болка,към 4 часа сутринта ми се искаше да съм умрял,жената се панира !Неща да си спомням !

dancho06 Кога ще качиш нещо от новата придобивка !Снимка нещо....
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Без маска нищо не става,даже и точка да правиш си иска маската,това за качеството на заварката де,инъче и аз най-зверското светване го направих с Цо-то !Аз понеже държа на болка,към 4 часа сутринта ми се искаше да съм умрял,жената се панира !Неща да си спомням !

dancho06 Кога ще качиш нещо от новата придобивка !Снимка нещо....
                      Само да го снимам и ще кача
                      0888 967 109
                      0877 967 109

Коментар

аспирин се счуква в една капачка вода и се капва по една капка на око
                        боли ама деиства при мен

Коментар

За какво правите всичките тия домашни измишльотини, като в аптеката си има капки за това? По 1-2 капки и на двете очи, и болката изчезва тотално и можете да спите.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от denirro_197 Преглед на мнение
                            аспирин се счуква в една капачка вода и се капва по една капка на око
                            боли ама деиства при мен
                            Подобна самодейност е силно непрепоръчителна. Това ако искаш да имаш очи, нали...
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              За какво правите всичките тия домашни измишльотини, като в аптеката си има капки за това? По 1-2 капки и на двете очи, и болката изчезва тотално и можете да спите.
                              Аз още отначало питах защо го правят, като има предпазни маски на магазина - ама ето на.

Коментар

И аз се оправям с капки !Последните 2 дни сменявах греди на падащ борд на един камион,дебели стени, яки заварки само с маска,на си има предел ,а и под камиона тъмница,дъгата рефлектира и не можеш да се опазиш съвсем,така че бях на ръба на осветяването,но си имам вече изграден с годините усет и веднага капки още с прибирането преди и след душа и всичко е О.К.!Най-якото осветяване беше с СО и един инвертор ,цял ден на яко слънце и прикачване на 20м.стойки/метална конструкция/ за слънчеви колектори и маската не помогна,само капки му е майката!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X