Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазерно заваряване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
    ...Мен по ме радва как чисти ръжда.Пясъкоструя рязко ще му намалее работата .
    Чисти, ама изглежда и доволно нагрява покрай което. Напоследък не съм попадал, ама по едно време, не много отдавна, имаше нещо като наплив от разочаровани собственици из нета, дето си продаваха лазерите за чистене на ръжда.

Личен опит - нула. На клипчета изглежда впечатляващо, при Данчо (Deltech) последния път имаше заварявани ламаринени неща, които изглеждаха доста добре, но само толкова.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А, другата функция която видях, но пропуснах да спомена, някои от тия джаджи могат да режат тенекета - като плазмен резак.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

За рязане реже.За чистене както спомена ти...множко му е топлината която има нужда да се разсейва и за тънки детайли си е брало лайката положението.
        Всъщност се мъчих да сваля боята на един детайл с алуминиев корпус и ребра за охлаждане.
        Поради естеството на бързият тест бяхме му задали максимална мощност...и ребрата освен боята се поразтопиха.
        Та има си нужда от настройки,тестове и т.н.
        Със сигурност си има своето приложение,но въпроса е къде е то в промишлеността.
        Като остане време някога за тестове ще кача и някое клипче,но такива така или иначе има в нета.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Вече ги имат интегрирани като процес на места, където има голяма повтаряемост от по-прости детайли, в това тая технология има най-голям потенциал. Много е чувствителна към положението на двата детайла един спрямо друг, т.е. за да постигнеш добър резултат са ти нужни някакви кондуктори/установки и перфектна заготовка. Не съм разпитвал скоро, но преди 1 година все още не смееха да заваряват водосъдържатели с тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X