От: Тунинг на китайска TIG машина, с пишман заварчик за собственик
Силовата част подлежи на ремонт. Това че е SMD няма значение в случая - няма разни "екзотични" технологии като при някои други марки. Единствено ако се скапе процесора или PLC-то ще се сменя платка, но не вярвам да е скъпа.
Може. Не съм си играл чак толкова. Фабрично е сложено да се включва като засече нужда от него, примерно след минута (непостоянно) работа на около 100-ина ампера. Като го оставиш в покой, след време се изключва. Не е плавна регулация.
Еми задаваш дебелината на електрода. После ако излезеш от препоръчителните стойности на тока за тоя електрод, отдолу ти светва една удивителна и толкоз. Не знам дали има друга промяна. Общо взето ми се вижда простотия. Това при TIG. На РЕДЗ още не съм го пробвал.
Със сигурност не изключва дъгата при допир - допира, особено случайния такъв, го владея до съвършенство
. А и честно казано не се сещам за приложението на това, освен да ти изгасне по средата на шева и да направи мазало, вместо сам да прецениш дали да спираш и точиш електрод.
Първоначално публикуван от welderargon
Преглед на мнение
Преглед на мнение
Преглед на мнение
Преглед на мнение
. А и честно казано не се сещам за приложението на това, освен да ти изгасне по средата на шева и да направи мазало, вместо сам да прецениш дали да спираш и точиш електрод.
Коментар