До: Кое телоподаващо ще ми е достатъчно?
Алуминий не се ли заварява с променлив ток? Доколкото знам, при аргоновите апарати е така.
Алуминий не се ли заварява с променлив ток? Доколкото знам, при аргоновите апарати е така.

.
Ама нали винаги става въпрос за пари, та засега трифазното няма алтернатива в професионалната техника. Как ти се струва 500 ампера с инвертор. Ние имаме такива няколко, правим кръговите шевове на бийлерите с тях. Айде, да речем, че 500 А са рекламна изцепка, все до 400-450 А ще го докарат. Не, че ги ползваме до такъв ток, но си е респектираща машина. С водно охлаждане на ръкохватката, двойни ролки, телоподаващото отделно от "майката", с "пъпна връв" от 10 метра, отделно шланга, кабела за масата може да се включва в трин отделни гнезда, съответно за тел 1мм, 1.2мм, 1.6мм. Въобще професионална техника... Само дето с тях работят супернепрофесионалисти-последният който назначиха, като го питахме какво е работил каза-аааа, аз цял живот подир Овците бягам... А на мен, като се оплаках, че машината ми не работи добре, даже им посочих вероятната причина, ми връчиха най-старата машина във фирмата-един Lincoln electric, 280 А, наистина стар, но само по външния вид, по изработката си личи, че е маркова техника, и на истина е такава. Поне на 7-8 години е, но работи отлично. Ама на табелката отзад пише "Fabrique au France"...

Пак съм откачил нещо. 

Пак съм откачил нещо. 
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар