Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заваряване на туба за бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заваряване на туба за бензин

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Дай да ти я заваря,пари няма да ти вземам.Баси и философията,имам поне 5-6 резервоара през последните 1 година.И поне 4 газови бутилки,А забравих....и два съда под налягане за нафта.Даже писах някъде по форума
    Не се вързвай, на Петьо туба не му трябва-той ни гледа сеира !

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
      Не се вързвай, на Петьо туба не му трябва-той ни гледа сеира !
      Аз тайно се надявам да ми прати оная немската туба,па после ако ще и в некоректни да ме постне

Но се правя че незнам за нея.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Аз тайно се надявам да ми прати оная немската туба,па после ако ще и в некоректни да ме постне

Но се правя че незнам за нея.
        А нене, нея не я давам.

Исках да направя нещо такова

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jerry-can-minibar_1.jpg
Прегледи:1
Размер:107.8 КБ
ID:5694637

и понеже от стара туба ще изглежда по-красиво та от там и въпросите за рязане и заваряване. Щото не ми се гърми все пак квото и да е
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

...Дай да ти я заваря,пари няма да ти вземам.Баси и философията,имам поне 5-6 резервоара през последните 1 година.И поне 4 газови бутилки,А забравих....и два съда под налягане за нафта.Даже писах някъде по форума....
          Народът е казал : "Парен - каша духа" .
          Без да се засягаш : аз и по- самонадеяни юнаци съм виждал Жив и здрав !

Опс ! Сега видях снимката на Търтея . Абе Петьо , ти верно се бъзикаш .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            А нене, нея не я давам.

Исках да направя нещо такова

[ATTACH=CONFIG]842443[/ATTACH]

и понеже от стара туба ще изглежда по-красиво та от там и въпросите за рязане и заваряване. Щото не ми се гърми все пак квото и да е
            Ни тубата-туба, нито Колата-Кола, нито уискито, уиски ! Ужасно !

Коментар

[QUOTE

Коментар

Че вие какво очаквахте от рязана стара туба да се прави. И аз бих предпочел Н-та употреба за тези цели от чисто естетическа гледна точка.

Коментар

Не виждам къде е драмата при тази интервенция.Режеш със зегето(ако те е страх от ъглошлайфа),дупчиш 8-ем отвора и щракаш пантите с нитачката.Остава декорацията...
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Исках да направя нещо такова ...
                    Диване, да беше казал.

За поставената цел използвана туба все едно ще трябва да я обезмирисяваш. Направи това което ти казах с котлона (можеш да добавиш прах за пране във водата) и не се прави на луд.

Коментар

Заеби котлона - колкото и да миеш пак гърми.Пълниш с вода на 90% и поднасяш факлата на дълга пръчка.После изливаш литър- два и пак факлата.Идеята е ясна.После нито мирише нито е опасно.Проблемът с миенето е че водата е по тежка и не мие бензина..И 10 години да я държиш пълна с вода като я излееш и пак може да гръмне.
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        С шлайфа е много трудно да докараш запалване на бензин, даже и на дъното на тубата да се плацикат пръст-два. Просто искрата е с ниска температура за да предизвика запалване(не, че е невъзможно, но се иска доста упоритост, и човек трябва да е сериозно тъп), макар и да е много атрактивна и плашеща за несвикналите на мислене мозъци.

П.П. С това не целя да обидя никому, в частност Иванчо.
                        С искри от ъглошлайф ми гръмна акумулатора поставен да се зарежда , пък какво да говорим за резервоар . Пълен до горе с вода няма проблем или поне в моя случай нямаше .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Като е толкова опасно що не вземеш една нова туба и си я състари по свой вкус, па после режи и заварявай безгрижно. Пооблъскай я оттук оттам, претрий тук там, с черен спрей малко сенки, с подходящ цвят пусни ръжда и си готов. Познавам точния художник, дето и в епоха ще ти я докара та някой фараон ще се запъне, че е негова, ама живее в Испания и рядко си идва.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Аз много лесно мога да я състаря. Просто ще я повозя една седмица в кучкарника на УАЗа.

Коментар

Къв тоя майтап. Тази бутафория не може да гръмне. Чак нова туба+ състаряване . Верно за мезе ни взеха

Коментар

Търтьо,айде като направиш тоя уникален несесер от тубицата,шати пратя и аз една тубица да спретнеш и на мен едно таквос долапче и за моя милост .Матриала от мене,едно вермахтче от 42год .Какъв убав подарък за коледа?И почерпка ще има,да си платим масрафа
                                ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                                Г 230Е
                                Г 500 0887 390 703

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X