Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на инверторен електрожен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на инверторен електрожен.

Аргончик, Пловдив доколкото знам ти е на стотина километра, можеше спокойно да присъстваш и ти, имахме участници и от по-далеч.
    Така сме преценили така сме направили, и да никой от присъстващите не е профи, ми да беше дошъл ти, че да има поне един.
    Но май ти е по-лесно да плюеш и да си рекламираш хасковските китайци със смешните стикерчета по кутията.
    Не разбрах какъв ти е проблема с фактурата, да не би там да има някаква информация, която да не може да я види човек свободно в Търговския регистър?

Коментар

Първоначално публикуван от Avas Преглед на мнение
      Аргончик, Пловдив доколкото знам ти е на стотина километра, можеше спокойно да присъстваш и ти, имахме участници и от по-далеч.
      Така сме преценили така сме направили, и да никой от присъстващите не е профи, ми да беше дошъл ти, че да има поне един.
      Но май ти е по-лесно да плюеш и да си рекламираш хасковските китайци със смешните стикерчета по кутията.
      Не разбрах какъв ти е проблема с фактурата, да не би там да има някаква информация, която да не може да я види човек свободно в Търговския регистър?
      Разкажи за тестовете
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        От мене 4 машини,струна,вики Б,Аиг и Китин чехите,кракрата ще я броим ли

п.п Подкупен съм в умерени граници
        аз ше сменя четките на триодината ....да я ползваме за база за сравнение)))))))

всичко е от ръчичката , а не от машината !!!!!

Коментар

Разкажи за тестовете
          Няма много за разказване.
          Събрахме се няколко приятни човека, всеки с машината си ( аз с двете си ) и изгорихме някакво количество електроди при еднакви условия и така.А, имахме и скромна публика, та за това го ям Уелдара, че спокойно там можеше да събера още десет човека.
          Имахме машини на Вики Б, АИГ, Арго маркет и машина от Пансим. Нямахме екземпляри от хасковско-пазарните машини, но аз имам някакъв минимален опит с тях и освен с некоректните търговски практики си мисля, че и тия машини работят добре като за парите си, някакви такива цигании като тоя стикер на кутията ме побъркват, щото съм убеден, че тая глупост няма да оцелее и ден.
          От присъстващите никой не е профи, един от колегите мисля е с най-голям опит, аз самия като за мен си, се справям добре ( заварянето ми е спомагателна дейност, но си карам всичко с базични електроди и за моите цели смятам постигам задоволителни резултати).
          Като цяло всяка една от машините си има своите достойнства и недостатъци.
          За повече подробности някой път на бира, и без това преди време беше споменал някакви неща, които на мен са ми в сферата на професионалните интереси, а тук някой от началството реши, че въпросите са ми заяждане.

Коментар

Разкажи за тестовете
            И нa мен ми е интересно, че искaм дa си вземa зa хоби.
            Дълбоките тaйни в днешно време не изкaрвaт много.
            Нa стaрa слaвa също.
            Също тaкa всеки имa прaво дa си поръчвa в Китaй кaквото си искa, и му сглобявaт кaквото си е поръчaл.
            Aко някой искa дa мушкa дяволa във въздухa -е точно тук е мястото ....

П.п. мaлко зaкъснях
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Никакви проблеми нямам ,бачкам си а и нямам време за глупости и разни сбирки.Апарат си имам и друг не ми трябва, ако пък ми потрябва отивам на място пробвам и преценявам става или не става!,Един от колегите тук искаше мнение за машина от тая фирма , в първия възможен случай аз дадох информация- точна и ясна !А това кой вярва или не, си е негова работа . Само не можах да разбера кой наплюх? А ти нали уж нямаше да се буташ в бизнеса на хората? Защо тогава се буташ да обясняваш колко са скапани пустите китайските машини?
              Проблем с фактурата няма !Но фактура ще видиш когато и ти кажеш кой загуби по точки на теста
              П.П.Проблема със стикера също е решен ,няма да се затрие -спокойно !
              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                Някой ползва ли такава машина ,да сподели отзиви ?

[ATTACH=CONFIG]859069[/ATTACH]
                Днес имах възможността да изпробвам и тая машина .
                Малка и компактна ,дори доста по малка от колкото си я представях.Но не много лека вероятно около 8 кг.,толкова колкото е и в описанието на техническите характеристики в сайта на Вито.Кабелите също отговорят на описанието от тех характеристики. Шланга за ВИГ заваряване е с дължина 4м. и е доста качествен,ръкохватка също е много добра и удобна за работа.
                В режим ММА работи добре,има допълнителни настройки за хот старт и арк форс ,които работят коректно. Но работата му на ВИГ ме разочарова.Запалването на дъгата се извършва от доста близко разстояние. А във функционално отношение изобщо не ми хареса.Има доста функции и екстри който работят доста странно и необичайно.Например при работа на 2 Т , вместо дъгата да затихне след пускането на бутона тя рязко преминава на втория нисък ток и чак тогава затихва. А в режим 4 Т ,така и не можах да схвана как точно работи.Останах с впечатление че затихване в тоя режим няма. Но пък и нямах много време да се заигравам с проби.Обаче в режим на импулсно заваряване апарата се представи добре.В техническите характеристики е записано че режим пулс е в граници от 0,2 - 150 Хц. но всъщност максимума е 200хц.
                За сетен път се убеждавам че при китайската техника с много функции и екстри има много странни решения във функционално отношение.
                Това са ми първоначалните и доста кратки впечатленията от тая китайска техника.
                Последно редактирано от welderargon; 07-05-16, 18:53.
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                  Днес имах възможността да изпробвам и тая машина .
                  Малка и компактна ,дори доста по малка от колкото си я представях.Но не много лека вероятно около 8 кг.,толкова колкото е и в описанието на техническите характеристики в сайта на Вито.Кабелите също отговорят на описанието от тех характеристики. Шланга за ВИГ заваряване е с дължина 4м. и е доста качествен,ръкохватка също е много добра и удобна за работа.
                  В режим ММА работи добре,има допълнителни настройки за хот старт и арк форс ,които работят коректно. Но работата му на ВИГ ме разочарова.Запалването на дъгата се извършва от доста близко разстояние. А във функционално отношение изобщо не ми хареса.Има доста функции и екстри който работят доста странно и необичайно.Например при работа на 2 Т , вместо дъгата да затихне след пускането на бутона тя рязко преминава на втория нисък ток и чак тогава затихва. А в режим 4 Т ,така и не можах да схвана как точно работи.Останах с впечатление че затихване в тоя режим няма. Но пък и нямах много време да се заигравам с проби.Обаче в режим на импулсно заваряване апарата се представи добре.В техническите характеристики е записано че режим пулс е в граници от 0,2 - 150 Хц. но всъщност максимума е 200хц.
                  За сетен път се убеждавам че при китайската техника с много функции и екстри има много странни решения във функционално отношение.
                  Това са ми първоначалните и доста кратки впечатленията от тая китайска техника.
                  Даже може да се каже че има "HOT START" преди затихването. Ужасно е! Проличава си най-вече на по-ниските амперажи. Примерно нагласяш на 40А и като пуснеш копчето първо скача на 100А и после почва да намалява.
                  Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X