Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на инверторен електрожен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на инверторен електрожен.

Първоначално публикуван от Avas Преглед на мнение
    А, за фактурата, за по-достоверно да я беше сканирал.
    А декларация за достоверност на информацията и данните не искаш ли да ти представя ?
    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

не знам за останалите но с такъв работя от близо 2 години......дори миналата седмица взех един 250 .....никви проблеми не съм имал...и двата се ползват на аргон....натоварени са на 300 %
      Последно редактирано от Деду-заварчика; 09-04-16, 05:59.

Коментар

Коментар

С три електрода... и вече много добри впечатления... Това изобщо не може да е сериозно. И защо си мислиш, че като работи на аргон, добре , е същото и на ММА.
          Не е нужно да ми отговаряш, аз отговора го знам.

Коментар

Деду-заварчика - точно тази машина ли? Защото преди две години не съм виждал в продажба такава...
            И нали всички знаете че надписа 250А е САМО надпис и няма нищо общо с реалноста?!
            А за оплитането на кирилица с латински надписи отстрани - върха на дизайнерската мисъл
            То вътре си е до болка познатите мосфет изпълнение с всичките им предимства и недостатъци. Нищо впечатляващо. И най-вероятно е с алуминиеви кабели помеднени. Такива продават ВИТО...
            И
            Последно редактирано от pansim; 09-04-16, 07:52.
            Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
              А за оплитането на кирилица с латински надписи отстрани - върха на дизайнерската мисъл
              За китайците и двете азбуки са еднакво непознати, даже не ги и различават...

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                Деду-заварчика - точно тази машина ли? Защото преди две години не съм виждал в продажба такава...
                И нали всички знаете че надписа 250А е САМО надпис и няма нищо общо с реалноста?!
                То вътре си е до болка познатите мосфет изпълнение с всичките им предимства и недостатъци. Нищо впечатляващо. И най-вероятно е с алуминиеви кабели помеднени. Такива продават ВИТО...
                И
                Не ми се влиза в спор .....заминалата нова година си го подарих нс жената....тъй като марковата ми машина за 4К умря и още я ремонтират.....300 лева бяха....кво му плащаш....тя па се оказа дзвер....

Коментар

Първоначално публикуван от dido7 Преглед на мнение
                  С три електрода... и вече много добри впечатления... Това изобщо не може да е сериозно. И защо си мислиш, че като работи на аргон, добре , е същото и на ММА.
                  Не е нужно да ми отговаряш, аз отговора го знам.
                  Хайде и аз да кажа нещо тогава. Ползваме една комбинирана МИГ-ММА за "домакински" нужди. Миналата седмица вкарахме една кутия базични електроди 3.20 в направата на естакада за ремонт на жипки и други тяжеловеси. Ми изобщо не сме се съобразявали с ПВ-то. Когато трябваше да се заварява се заваряваше, а когато трябваше да има пуш/пиш пауза се спираше по наше желание. Единствената ми забележка е по-трудното първоначално запалване, но нищо не сме чистили специално за заваряването. Даже на телоподаващо с 0.8 тел прави провар на винкел 50/50 прокат.

П.П. А след обявяването от Асен, че и техните "икономични" машини са китайско производство, не виждам защо продължавате да рипате толкова.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6f8bbc2f8burn-jpg-930-620-cc-dri-h8d5fchfzea1d41is5b.jpg
Прегледи:1
Размер:140.4 КБ
ID:5710282

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cfd39dea53urn-jpg-930-620-cc-dri-mxfmrchfzea1cqq2gha.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5710283
                  Последно редактирано от коко келеша; 09-04-16, 13:52.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Коко сам разбираш за кое иде реч. На аргон почти всички машини работят добре, но със електродите не е така. Даже и това,че работи на 3,2 не значи нещо. Работил съм с машини, които заваряват на 120 амп. добре, но 60 са пълна скръб. За мен добрите машини са ония , които заваряват еднакво добре на 120 и на 50, но за съжаление евтините "ментаци" не го могат.

Коментар

Първоначално публикуван от dido7 Преглед на мнение
                      За мен добрите машини са ония , които заваряват еднакво добре на 120 и на 50, но за съжаление евтините "ментаци" не го могат.
                      Предлагам,......една сбирка,някъде към Копривщица, Клисура,Карлово централна Бг.Та всеки да домъкне кой каквото има,да определим критерии по които ще се тестват машините.

Скара бира са задължителни...

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Предлагам,......една сбирка,някъде към Копривщица, Клисура,Карлово централна Бг.Та всеки да домъкне кой каквото има,да определим критерии по които ще се тестват машините.
                        И на мен ще ми е интересно какви резултати ще се получат!А най важното е ,те да бъдат обявени а не покрити!Както в един друг форум! Направиха сбирка, но резултати не обявиха!А обяснението беше : -
                        ".....да не се бутаме в бизнеса на хората"!Сещаш се вероятно за какво става въпрос......!
                        Така че преди да направите сбирката си помислете хубаво какви електрожени ще тествате ...че да не вземете да се намесите в интересите на производители и търговци представени тук в тоя форум !

Коментар

Да няма обратен ефект ли?
                          "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

А ми да, за някой може и да има !

Освен това сa важни не само критериите ами и компетентността на тестващите!Защото човек който се занимава със заваряване само като любител, едва ли може да има някакви компетентни критерии и да знае какво да иска и да гледа и чувства при теста на една машина!
                            Последно редактирано от welderargon; 09-04-16, 18:11.

Коментар

може в софия да си премерите електродите.....базата е от мен

Коментар

От мене 4 машини,струна,вики Б,Аиг и Китин чехите,кракрата ще я броим ли

п.п Подкупен съм в умерени граници
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X