Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200

Ами връзката е очевидна, ако си фирма може да ти дадат и 2 месеца гаранция например ! Закона "защитава" единствено ПОТРЕБИТЕЛЯ ! Целия закон, както и всичките ни закони впрочем, е един парцал осакатен неслучайно и систематично вкарвайки в допълнителните и заключителни разпоредби следния текст :

§ 13. По смисъла на този закон:
    1. "Потребител" е всяко физическо лице, което придобива стоки или ползва услуги, които не
    се предназначени за извършване на търговска или професионална дейност, и всяко
    физическо лице, което като страна по договор по този закон действа извън рамките на своята
    търговска или професионална дейност.

Надявам се това, че ти отправям забележка не те обижда, а само те натъжава и в някаква степен образова, както и да е от полза и за другите .Аз вече пробвах с глава стената (съда) и не минава !
    Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com

Коментар

Да колега, разбрах, и за съжаление си прав.
      В другия форум, съм направил "дисекция" на поредния въстановен от мен евтин китаец - опасен за работещите с него, но контрол няма и както се вижда няма и да има.
      Последно редактирано от pansim; 23-01-15, 09:24.
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

Кофти работа, добре че показваш къде хората ще ударят "греда", че да не се набутват поне.Защото в Булгаристан може да продаваш всичко, независимо от произход и качество,нито контрол нито клиентска култура те притесняват.
        Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X