Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200

Досега работих с една ''струна'' Повече от десет години ми служи вярно. Основно ще се ползва за заварки на ламарини от 0.8 до 1.5 мм
    Някой работил ли е с такава машина, казаха ми, че е българска, ако е така, сякаш е добре. Изглежда нещо такова:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:66820992_1_800x600_invertoren-co2-aparat-roenroenmig-21-200-telopodavaschobeplatna-dostavka-na-m.jpg
Прегледи:1
Размер:80.9 КБ
ID:6077051
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

От: Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200

Работил съм за кратко със инверторен електрожен на същата марка,работеше си перфектно,предполагам,че и телчарката ще е добра.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Нищо Българско не виждам в нея освен инструкцийте ползваме служебно електрожен и стартерна количка на тази марка електрожена работи много добре и вече е изгорил доста електроди количката въобще не отговаря на това което пише , но и тя върши работа та за това нещо не мога да ти кажа със сигурност минават отвреме на време през Стара Загора и предлагат стока правят и промоций
      Но трябва да работи добре за твойте цели предлагат и 1 година гаранция .
      ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Обикновен евтин китаец. Предполагам, повечето хора са наясно, че не отговаря на надписите и то с много.
        По-малко от две години в БГ гаранция няма. Това по закон.
        Задължително фактура и касов бон и си търсете правата - пак казвам не по-малко от две /2/ години гаранция.
        Последно редактирано от pansim; 14-01-15, 08:35.
        Панайот Бърдарски
        0887 60 77 22

Коментар

Като му гледам цената и сравнявам с цената на моя, надали е нещо върхът. То само читав телоподаващ механизъм е едни 100-ина лева, и то ако имаш МНОГО връзки с китайците. Би ми било интересно да го видя отвътре
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Би ми било интересно да го видя отвътре
            И аз, та затова питам. Ако е поне колкото струната читаво, да го повличам. Идеята ми е да може да заварява калници и прагове и същевременно да е компактно, да може да се разнася по двора.

Коментар

Бях харесал точно това миналата година,когато търсех бюджетен вариянт за телоподаващо,но продавача нещо не серйозен излезе-днес бус,до София,утре бус...И накрая взех едно,още по-дървено с шланг,дето излиза директно от машината.За една година бая работа свърши,прагове,вежди,че и 7-8 мм.-ви планкип заварява.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                Обикновен евтин китаец. Предполагам, повечето хора са наясно, че не отговаря на надписите и то с много.
                По-малко от две години в БГ гаранция няма. Това по закон.
                Задължително фактура и касов бон и си търсете правата - пак казвам не по-малко от две /2/ години гаранция.
                А бе колега по форум pansim, нашия колега borko от ruse питаше :- "Някой работил ли е с такава машина.".....а не за за някакви закони ,фактури и гаранции .....!!Ако се работил с такава машина му отговаряй ако ли не,... по добре си мълчи...че ставаш смешен като повтаряш все едно е също !!
                Последно редактирано от welderargon; 14-01-15, 23:17.
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                  А бе колега по форум pansim, нашия колега borko от ruse питаше :- "Някой работил ли е с такава машина.".....а не за за някакви закони ,фактури и гаранции .....!!Ако се работил с такава машина му отговаряй ако ли не,... по добре си мълчи...че ставаш смешен като повтаряш все едно е също !!
                  Кое е смешно? Аз лично тук виждам два въпроса:

1. Някой работил ли е с такава машина,
                  2. казаха ми, че е българска, ако е така, сякаш е добре.

П.П. Благодаря на колегата borko от ruse за доброто мнение за българските заваръчни апарати!
                  АИГ-Заваряване ООД
                  Заваръчни апарати "DEL"
                  http://www.aigwelding.com
                  0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                    Аз лично тук виждам два въпроса:

1. Някой работил ли е с такава машина,
                    2. казаха ми, че е българска, ако е така, сякаш е добре.
                    А дали е българска? Вие какво ще кажете по въпроса?
                    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                      П.П. Благодаря на колегата borko от ruse за доброто мнение за българските заваръчни апарати!
                      Ползвах ''Струна'' от малките над 12 години. Никакви, ама никакви грижи. Още първата година при поредното местене му затрих капаците и 12 години работи без страничните предпазни капаци. Сещаш се в сервиз, в който се работи само тенекии и бои какъв пепелак е. Отделно половината квартал се научи да заварява на него. Грях ми е на душата, ако кажа лоша дума за него.

Коментар

Не е българска, просто някой търговец тук поръчва в Китай машините и съответно и надписите на кирилица.Не съм работил точно с тези, но това че шланга и масата са на конектори е добре.За целите които си поставил, може би ще успее да ги покрие, те като цяло не са чак толкова високи, но едва ли ще е толкова издържлива колкото струната.
                        Това което на мен ми е интересно е кой сервиз покрива гаранцията на тея апарати?

Коментар

Оказа се,че без да знам съм работил с такава телоподавка,но 180А,днес случайно се загледах в машината на колегата Калев.Ако искаш му звънни за впечатления,според мен работи доста сносно.
                          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Специално за колегата Пансим, и за акъла който дава на съфорумците - колега моля те прочети пак закона и ако не си гледал "Шменти капели" за да знаеш зашо, ще ти кажа, че в закона има нарочно заложена "грешка" и тя лишава фирмите и изобщо юридическите лица, от екстрите за ПОТРЕБИТЕЛИ !!!
                            Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com

Коментар

И каква е връзката? Моля за пояснение.
                              Панайот Бърдарски
                              0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X