Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200
Свий
X
-
От: Някой работил ли е с такава машина: Инверторен Co2 апарат Roen,mig-21-200
Работил съм за кратко със инверторен електрожен на същата марка,работеше си перфектно,предполагам,че и телчарката ще е добра.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
-
Нищо Българско не виждам в нея освен инструкцийте ползваме служебно електрожен и стартерна количка на тази марка електрожена работи много добре и вече е изгорил доста електроди количката въобще не отговаря на това което пише , но и тя върши работа та за това нещо не мога да ти кажа със сигурност минават отвреме на време през Стара Загора и предлагат стока правят и промоций
Но трябва да работи добре за твойте цели предлагат и 1 година гаранция .ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ
Коментар
-
Обикновен евтин китаец. Предполагам, повечето хора са наясно, че не отговаря на надписите и то с много.
По-малко от две години в БГ гаранция няма. Това по закон.
Задължително фактура и касов бон и си търсете правата - пак казвам не по-малко от две /2/ години гаранция.Последно редактирано от pansim; 14-01-15, 08:35.Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Като му гледам цената и сравнявам с цената на моя, надали е нещо върхът.То само читав телоподаващ механизъм е едни 100-ина лева, и то ако имаш МНОГО връзки с китайците. Би ми било интересно да го видя отвътре
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеБи ми било интересно да го видя отвътреНа сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Бях харесал точно това миналата година,когато търсех бюджетен вариянт за телоподаващо,но продавача нещо не серйозен излезе-днес бус,до София,утре бус...И накрая взех едно,още по-дървено с шланг,дето излиза директно от машината.За една година бая работа свърши,прагове,вежди,че и 7-8 мм.-ви планкип заварява.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнениеОбикновен евтин китаец. Предполагам, повечето хора са наясно, че не отговаря на надписите и то с много.
По-малко от две години в БГ гаранция няма. Това по закон.
Задължително фактура и касов бон и си търсете правата - пак казвам не по-малко от две /2/ години гаранция.Последно редактирано от welderargon; 14-01-15, 23:17.https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнениеА бе колега по форум pansim, нашия колега borko от ruse питаше :- "Някой работил ли е с такава машина.".....а не за за някакви закони ,фактури и гаранции .....!!Ако се работил с такава машина му отговаряй ако ли не,... по добре си мълчи...че ставаш смешен като повтаряш все едно е също !!
1. Някой работил ли е с такава машина,
2. казаха ми, че е българска, ако е така, сякаш е добре.
П.П. Благодаря на колегата borko от ruse за доброто мнение за българските заваръчни апарати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеАз лично тук виждам два въпроса:
1. Някой работил ли е с такава машина,
2. казаха ми, че е българска, ако е така, сякаш е добре.https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеП.П. Благодаря на колегата borko от ruse за доброто мнение за българските заваръчни апарати!На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Не е българска, просто някой търговец тук поръчва в Китай машините и съответно и надписите на кирилица.Не съм работил точно с тези, но това че шланга и масата са на конектори е добре.За целите които си поставил, може би ще успее да ги покрие, те като цяло не са чак толкова високи, но едва ли ще е толкова издържлива колкото струната.
Това което на мен ми е интересно е кой сервиз покрива гаранцията на тея апарати?
Коментар
-
Оказа се,че без да знам съм работил с такава телоподавка,но 180А,днес случайно се загледах в машината на колегата Калев.Ако искаш му звънни за впечатления,според мен работи доста сносно.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Специално за колегата Пансим, и за акъла който дава на съфорумците - колега моля те прочети пак закона и ако не си гледал "Шменти капели" за да знаеш зашо, ще ти кажа, че в закона има нарочно заложена "грешка" и тя лишава фирмите и изобщо юридическите лица, от екстрите за ПОТРЕБИТЕЛИ !!!Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар