Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за АЦ/ДЦ ВИТО 315

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за АЦ/ДЦ ВИТО 315

Дано ти се решат проблемите и да работиш дълго и безаварийно. Неприятно е, ама дано си остане само тоя начален проблем.

За сравнение - 250 амперова трифазна машина на Jasic, с уточнението че по окабеляване и Jasic не са върха на сладоледа, но не правят откровени простотии и машините им обикновено работят безгрижно. Забележи белите жици към бобината - това е високото напрежение - около тях няма нищо, и са достатъчно къси за да не могат да отидат където им е кеф. Това е измежду най-честите проблеми за дефекти. Забележи и количеството транзистори върху двата радиатора. Това са реални 250 ампера. на 315-ката има още повече - няма празно място. И реално си работи на 350, ако я изпържиш.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:JASIC-WSME-250-R62-380V-Inverter-Welder.jpg
Прегледи:1
Размер:154.1 КБ
ID:5613468

Размер:162.6 КБ
ID:5613469

Размер:185.9 КБ
ID:5613470

Размер:158.9 КБ
ID:5613471
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      @welderargon, по отношение на втория пост в темата, който сега виждам - да си носиш газ и консумативи за да изпробваш машината е меко казано несериозно. "Крупната" начална инвестиция на продавача се състои в едни 300лв по цени на дребно, и после по 10-ина лева на проба, и то ако се тества щателно.
      А на колко места в страната можеш изобщо да тестваш заваръчна техника при покупка, дори и да си носиш електродите ?!!!!Пък да не говорим за по специална техника като ВИГ ,МИГ ....за която повечето продавач-консултанти изобщо нямат понятия какво е това и как се тества и какви консумативи са нужни? !!!! Това дали ти звучи сериозно ?
      Последно редактирано от welderargon; 30-09-14, 00:08.
      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
        А на колко места в страната можеш изобщо да тестваш заваръчна техника при покупка, дори и да си носиш електродите ?!!!!Пък да не говорим за по специална техника като ВИГ ,МИГ ....за която повечето продавач-консултанти изобщо нямат понятия какво е това и как се тества и какви консумативи са нужни? !!!! Това дали ти звучи сериозно ?
        Например в Редко, Струна, и още едно място, за което несъмнено се сещаш. + още един магазин, от който си купувам консумативи понякога, и където продават и машини (чешки май, ако не се лъжа). Не знам фирмата. Само в Камертон не съм сигурен - просто не съм питал. Другаде просто не съм ходил, ама 4 от 5 фирми ми се чини представителна извадка, не мислиш ли?

Ако ида и им кажа че искам най-топ модела, който имат в склада, но след като го пробвам, ще ме питат дали имам бутилка и електроди в багажника? Несериозно е. Смятам няма нужда да казвам на коя секунда ще ми видят подметките.

"продавач-консултанта", дето не знае какво продава - пак типично българска работа. Само не ми давай за пример големите вериги - там има защо да е така. Не продават само заваръчна техника, най-малкото.
        Последно редактирано от sparkybg; 30-09-14, 00:47.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На времето от Харко ни оставиха един месец машина да я тестваме . Заварчика на едната бригада имаше някакви съмнения и хората казаха познаваме ви взимате тествате ако ви хареса купувате . Дадоха ни я даже и с нова ролка тел . В момента имаме 4 машини купени от тях . Три трифазни и една монофазна . Също ни преработиха с тяхна автоматика и една пернишка 250 амперова машина . В ДЕЛ е същото отиваш пробваш може Данчо и Асен да си загубят часове време да показват и обясняват. Доста мои познати съм изпратил да си купят техника от тях и никой не е съжалил за това . Хората знаят как се печелят клиенти .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На много места може да се пробва заваръчна машина. Не гледайте хипермаркетите и тънките им уж цени, там взимаш в кашон и бягаш. Добрите търговци няма да откажат да пробвате и няколко различни машини за да прецените какво да купите.

Коментар

Така е кои как намери
              Последно редактирано от godech; 30-09-14, 20:40.
              0885 297985,мтел-Радо
              0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Например в Редко, Струна, и още едно място, за което несъмнено се сещаш. + още един магазин, от който си купувам консумативи понякога, и където продават и машини (чешки май, ако не се лъжа). Не знам фирмата. Само в Камертон не съм сигурен - просто не съм питал. Другаде просто не съм ходил, ама 4 от 5 фирми ми се чини представителна извадка, не мислиш ли?

Ако ида и им кажа че искам най-топ модела, който имат в склада, но след като го пробвам, ще ме питат дали имам бутилка и електроди в багажника? Несериозно е. Смятам няма нужда да казвам на коя секунда ще ми видят подметките.

"продавач-консултанта", дето не знае какво продава - пак типично българска работа. Само не ми давай за пример големите вериги - там има защо да е така. Не продават само заваръчна техника, най-малкото.
                Аз попитах за страната Спарки, а не за София !Още ли не сте разбрали че разликата е огромна!

Коментар

Днес и аз опитах да купя електрожен от тези вики. Минавах през Хасково и им звъннах, получи се странен развален телефон, от който останах с впечатление, че малко ме отсфириха . Може да е за добро .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Вчера и аз минах през Хасково,замислих се дали да не ги навестя,заваля и реших че ще се мокря без да си заслужава !Пък и имах достатъчно пари ,та щях да сторя някоя глупост,усещам че вече ги колекционирам,а реално ползвам 2 машини от всичките !
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Аз попитах за страната Спарки, а не за София !Още ли не сте разбрали че разликата е огромна!
                      Още едно потвърждение че "провинцията" не е географско понятие, а манталитет.

Уточнявам - едно е да продаваш електрожени в местната железария, и съвсем друго да си вносител на заваръчна техника и да ти дойдат на крак до "централата". На по-предния панаир и другите Вики бяха донесли празни коруби на машините си. Искаш да пробваш - не може. Искаш да си купиш на място даже без да пробваш - пак не може. И софиянците не берем парите по дърветата, а не съм чувал в провинцията да е по-добре. По-скоро обратното. Та, с какво въпросната фирма би ме накарала да ида до там да си купя машина? И с какво би накарала някой, дето живее на 200 метра от склада им да си купи машина от тях, вместо да си я поръча от друг и да му я донесат на вратата на другия ден?

Коментар

А би трябвало да е обратното . В провинцията пазара е много по малък и трябва да се борят със зъби и нокти за всеки клиент .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          А би трябвало да е обратното . В провинцията пазара е много по малък и трябва да се борят със зъби и нокти за всеки клиент .
                          Пазара е голям - всеки ден има поне един куриерски бус стока която пътува ! Складовете които се занимават с китайски внос са четири ..... някои продават и по истински машини , но търси ли се евтино .... !
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Да ви кажа че ац/дц то заработи много добре вече 4-5 дни го ползвам почти по цял ден за да се науча да лепя този алумин,и всичко се получава отлично.
                            Дори вчера изкарах първите си парички от него,лепих алуминиев корпус за термостат които беше изяден от антифриза и стана супер
                            Забравих да снимам но ще видя да понаправя по някоя снимка да видите дали се справям добре
                            0885 297985,мтел-Радо
                            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                              Да ви кажа че ац/дц то заработи много добре вече 4-5 дни го ползвам почти по цял ден за да се науча да лепя този алумин,и всичко се получава отлично.
                              Дори вчера изкарах първите си парички от него,лепих алуминиев корпус за термостат които беше изяден от антифриза и стана супер
                              Забравих да снимам но ще видя да понаправя по някоя снимка да видите дали се справям добре
                              А какво лепило използваш за лепенето |?
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                                Това че си се справил с проблемите е прекрасно!Пожелавам ти още много-много парички да изкарваш ! А колко излезе ремонта -ако не е тайна ! А също така ми е интересно дали всички функции на машината работят така както трябва!? И още нещо не можах да разбера от предните ти постове -трифазна или монофазна е машината?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X