Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LINCOLN POWERTEC 231C

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LINCOLN POWERTEC 231C

Лелее, това става идеално. Аз, да си призная, наистина си представях безжично дистанционно от самото начало. Щото съм си прост монтажник и с електрониките невеж. Ама като прочетох по-горе за цената за цената на безжичното - не е добра идеята към момента. Иначе сам съм си чорбаджия, не ми е проблем решението за покупка на такава улесняваща работата джаджа. Времето и хората са пари.
    Това дистанционно чичко Гугъл не го показа, само дава препратки към известен бг търговец, мнението ми за който е крайно отрицателно. Отивам, значи, в приемното на този "търговец" с повредена извънгаранционна машина. Оставям я за преглед, на другия ден диагнозата е "платка за 800 лв". Отказвам се, вземам си машината. На другия ден в обикновен сервиз го оправят срещу 20 лв с диагноза "разхлабен кабел"!
    А това, че ще опъвам още един кабел, на края на който има джвъчка колкото контакт, не ми е никакъв проблем. Обикновено преседява минимум седмица в точката, докъдето е опънат.
    P.S. Пиша "бърз отговор" на л.с., но нещо не ми се получава, не го виждам в "изпратени".
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
    "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Този модел има опция да си смениш шланга с какъвто си поискаш. В сервиза на производителя /Евромаркет или Евромастер беше, не помня/. Слагаш шланг с джойстици и казваш какво искаш да контролираш от ръкохвадката.

Коментар

Какви джойстици , какви шлангове , какви 5 лева ?!

Колегата работи с обмазани електроди и единственото , което управлява е големината на тока .

ПС. Ба , обмазани ... така си мисля аз , ама не е лошо колегата да сподели Щото за работата за която споменава , "пулса" на TIG му е за бяс , ама знае ли човек ?!
        Последно редактирано от Vlado_Ts; 11-01-15, 17:17.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е с какво друго да работи ,като иска два кабела да закара само на площадката?
          "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
          Mark Twain
          СтоЕнчA

Коментар

Да де не му трябва ВИГ. Казвам какво може машината . Има си предвидено за джойстик. Като не му трябва шланг, може да си закара горе на силоза само 3 жички, два тъч бутона и да си регулира тока. За целта обаче трябва да се ходи у сервиза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X