Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за ARGO TIG200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за ARGO TIG200

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
    Добре, ето ти по-културно.
    Машината която ти притежаваш /личната ти/ е китайска от без никакви подобни функции, но това не ти пречи да я рекламираш колко добре работи и как заваряваш казани за ракия с нея.
    Е, защо тогава плюеш по техника която е над нивото на това което ти притежаваш и с което изкарваш някой лев???
    Ааааааа...сетих се....защото не се продава от твоите приятели от Хасково, а се предлага от Драгозов...

Обикновено когато човек няма аргументи и му липсва нужната компетенция ,преминава към лични нападки !Но те тези твоите ,не само че са смешни но и в тях няма нито дума истина !Мислех че си по - интелигентен! А ти падаш твърде ниско!
    Няма никакви намерения да ти давам обяснения каква ми е машина,колата ,жената и какви са ми приятелите !Пък и това изобщо няма отношение към казусите в темата ,която за мен е приключила !И най доброто в крайна сметка е че автора на темета най- вероятно вече се радва на новото си Вики Б!
    Последно редактирано от welderargon; 24-07-14, 01:31.
    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Добре е човек да си признава грешките - помисли!
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

Нещо темата е взела да излиза от добрия тон. Не съм много активен по форумите , но за мен те са начин незнаещите да научат нещо полезно от знаещите с обяснения и аргументи защо е така. Когато темата се разводни става кофти за читателя , или поне за мен е така. И сега по темата , Вики Б не можаха да направят ъпгрейд на "Хоби 130Т" и ми направиха доста добра отстъпка за "Стандарт 200ТК". Вчера електрожена пристигна до мен. Всяка машина си има плюсове и минуси , според мен минусите на "Вики Б" са , че ПВ-то го дават при температура 20 градуса , също така и контактното палене при TIG което не е голям проблем защото основно ще се използва за ММА заварки , единствения и голям плюс за мен е че се сглобяват в БГ и евентуално сервизът ще реагира бързо.

Коментар

Първо честито!
          Второ - това че не са ти направили промяна в 130А инвертор е повече от ясно, просто защото не може да се направи.
          Но това го оставям на съвеста на този който те е излъгал че може.
          А ПВ-то е повече от достатъчно!!! Ще се убедиш сам.
          Успех.
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от nikolai_nikolov_871030 Преглед на мнение
            , Вики Б не можаха да направят ъпгрейд на "Хоби 130Т" и ми направиха доста добра отстъпка за "Стандарт 200ТК". Вчера електрожена пристигна до мен. Всяка машина си има плюсове и минуси , според мен минусите на "Вики Б" са , че ПВ-то го дават при температура 20 градуса , също така и контактното палене при TIG което не е голям проблем защото основно ще се използва за ММА заварки , единствения и голям плюс за мен е че се сглобяват в БГ и евентуално сервизът ще реагира бързо.
            Честито и от мен !Безпроблемна и успешна работа ти желая !
            Това че ПВ-то е дадено при температура 20 градуса съвсем не е проблем ,то е достатъчно добро :при 20°С за Imax%: 65% (MMA) и 75% (TIG) то тогава при 40°С ще е около 30-35% !При почти всички маркови европейски машини то е точно в тези граници !
            "Вики Б"имат и модел с безконтактно запалване -Професионал 200 TБ - е малко по скъп е ,но ако цента с отстъпката е била добра е можел да избереш него .....!Но както и да е машините на "Вики Б"са добри и аз сигурен че изобщо не си сбъркал с избора на производител !
            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X