Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо Струна - моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Телоподаващо Струна - моля за съвет

Значи така....Караш в квартал хаджи димитър при представителството на мерцедес посока гробищата на орландовци,минаваш линията,минаваш светофара които следва и преди автогарата има пряка със задънена улица,там накрая е една голяма къща и долу ги правят пишеше сам gmk отпред,имаше всякакви.дано съм те ориентирал ако не питаи
    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от geko Преглед на мнение
      Говорих с представителите на КЕМРРI... апарат 180А струва 2500 лв. ! Ще пропусна.
      А аз ще пропусна пробите
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ето ,адрес на ГМК- http://www.business.bg/cgi-bin/page....telanguage=eng на Харко- http://www.harko.dir.bg/ ,на Редко- http://www.redcobg.com/new/index.php ,Струна сигурно го имаш,но все пак- http://www.struna.dir.bg/ .Тоя чичко Гугъл,сичко знае бреййй.
        Успех в избора.
        ПП,Телоподаващи продават и в Киров-Бош,в Мр.Бриколаж, и други фирми за автосервизно оборудване,но на вносните цените са по-високи,не че качеството им е лошо.
        Последно редактирано от taran; 18-09-07, 22:49.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение

Точно
          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от geko Преглед на мнение
            Благодаря ти, намерих ги. По-добри ли са от българските? Питам, защото на много места съм чел хвалби за българските телоподаващи (струна и харко) и съпоставки със западните, които не са в полза на западните.
            Пловдивската Уелтроник ще ти направят апарат съобразен с твоите потребности.Това са прости уреди,а не звездолети,кеф ти инвертор,кеф ти трансформатор.

Коментар

И нащо телопадаващо е от GMC и то още от когато направиха фирмата преди над 12г. за към 500-600лв. и в началото имаше един проблем със оперативната верига, май горяха релета често или нещо от тоя сорт и ходехме много често на ремонти поради гаранцията и накрая баща ми взема та я преправи с още нещо малко (което също му хареса и на собственика и на GMC и той почна да ги прави по подобен начин от тогава) и от тогава не сме имали проблеми с апарата, освен профилактичните ремонти. Иначе апаратчето е монофазно и е с 6 степени до 150А най-много работим до 3-та степен за по-дебели ламарини или винкелчета, за по-дебело вече си има електрожен, както и регулиране на степента на подаването от 1 до 10.Също има и да се превключва и да заварява за определени секундо 1=-6сек. накоето не разбирам много смисъла, ама явно има хора които ползват и подобен начин, явно за много еднакви детайли. Иначе му направихме една сгода, сложихме му дистанционно за пускане и гасене с дължината на шланга, защото когато лежиш под колата или си в канала е много неудобно да ставаш да пускаш или да гасиш телоподаващото, защото ни е навик да го гасим и ни дразни когато бакча на празно вентилаточрето.
              А иначе тези които ги продадат в практирек или метро за по 400-500лв. не стават много много,просто са доста любителски, даже не им се гаси веригата при спиране на заваряването и като добреш телта до масата и получаваш светлина. Както и не поемат със света тела, някак си се мъчи моторчето. Но стават колкото ако сикаш да си завариш/закърпиш гърнето на колата или някй груга кръпчица по пода, но за професионална употреба не стават.
              Моите снимки...
              https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
              https://500px.com/ivankoo

Коментар

Малко късно, но все пак да се включа по темата с мое лично мнение - апаратите на Струна са доста по-изгодна оферта като отношение цена/качество в сравнение с Kemppi.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                  Малко късно, но все пак да се включа по темата с мое лично мнение - апаратите на Струна са доста по-изгодна оферта като отношение цена/качество в сравнение с Kemppi.
                  Какво сравнение само !!!? Все едно да сравняваме Мерцедес и Лада………
                  https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                  https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                    Тук си абсолютно прав, няма никакво място за сравнение.
                    Дори в европейските държави избягват да правят сравнения на тамошните апарати с тези на кемпи

Коментар

Имам монофазен модел на "Струна" и за 4 г. не съм имал никакви проблеми.Е,не заварям всеки ден по 3 или 4часа,но "Кроки" и доста други машини съм направил с него.Просто нямам оплаквания.Само за 15мм.е малко слаб,макар че може и да се опита.
                      Моделът ми е "Compakt 170"
                      Наистина маската е много важна!!!
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                        ...или пък ТЛК и УАЗ . Обаче където мине УАЗ-а ...
                        Та с други думи : За всеки влак си има пътници.

Само да не прозвучи като реклама , но аз ползвам машини на "Струна" от 15 години. Като се започне с МАГ машини от монофазно 160 А ( още го влачим по монтажи ) и се стигне до 500А - трифазна с телоподаване в отделен блок . Плюс обектови изправители за РЕДЗ.
                        Машините са с тиристорно управление и дават задоволително за практиката качество . Още нещо важно : хората са коректни и нямам никакви проблеми със сервиза .
                        Имам разбира се и Линкълн и Кемпи , та имам и база за сравнение , а именно : Добрия заварчик каквото прави със Струна , това прави и с Кемпи. И ми се струва , че това последното е най-важно
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                          Имам монофазен модел на "Струна" и за 4 г. не съм имал никакви проблеми.Е,не заварям всеки ден по 3 или 4часа,но "Кроки" и доста други машини съм направил с него.Просто нямам оплаквания.Само за 15мм.е малко слаб,макар че може и да се опита.
                          Моделът ми е "Compakt 170"
                          Наистина маската е много важна!!!
                          Според мен 15мм "железо" е невъзможно да се завари качествено със 170А-ова машина,пък който иска да ме обори,със снимков материал

Коментар

Първоначално публикуван от kudrav Преглед на мнение
                            Според мен 15мм "железо" е невъзможно да се завари качествено със 170А-ова машина,пък който иска да ме обори,със снимков материал
                            Веднага мога да те оборя. Кажи ми 15мм "железо" заваряно в положение вертикал отдолу на горе на колко ампера се заварява?
                            П.С.Снимки ако искаш ще направя утре.
                            Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Ето една снимка на двойно по-дебела ламарина, която е заварена с ампераж по-малък от 170А и 100% успешен УЗД контрол.

[COLOR=black][B]"...Едно е да ти се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш. "[/B][/COLOR]
                              [COLOR=black][B]"Мъжки времена" Н.Хайтов[/B][/COLOR]

Коментар

Колега , ти за многослойно заваряване чул ли си ?
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X