Обява

Свий
Няма добавени обяви.

заварен ресор на фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• заварен ресор на фронтера

колко ще издържи...някои правил ли е подобно нещо ?

От: заварен ресор на фронтера

Ако не се лъжа тук във Форума май имаше такава тема -как да се завари ресор.

Не му се доверявай много.Местото на заварката остава под голямо напрежение,а това е предпоставка за скъсване.Преди доста време заварих ресора на Форда си/товарен/ и на първото натоварване се счупи.Поради това,че не успях да намеря оригинал присадих от ГАЗ-53 и така вървя докато го махнах.Моя съвет е да си потърсиш друг здрав и да го монтираш.

Коментар

Не се къса на заварката ,а до нея непосредствено!Търси си втора ,но двата листа и за двете страни за да си остане с еднаква федерация и от двете страни ,ако смениш само счупения/зависи кой е разбира се/ може да остане с наклон,ако е от малките листове обаче е малко вероятно.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Наистина не е правилно,но...зависи кой,как и с какво го заварява.Преди 2 години заварихме,буквално на майтап, ресьор на Бус Мерцедес 307,с идеята да изкара няколко часа,че беше на зор.Сигурно е минал 100 000 км оттогава.И се товари като служебен.Ресьора още не се е счупил и вече не го и чакаме...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

заварен е със стоманени електроди !!! има ли още такива случаи ?

Коментар

Е аз съм виждал да заваряват стебло на амортесьор и пружина ама нищо вече не може да ме учуди на този свят. Иначе ако не можеш да намериш оригинален или подобен и заварката е решение ,но винаги имай едно на ум . Аз лично не бих карал ако знам че е заварен ресьор пък още повече ако е основен лист .
            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Краткият и верен отговор е че няма да издържи. Т.е. рано или късно се чупи. Според зависи от много неща.
              Е аз с двете си леви ръце съм заварявал. Дето не мога.
              Трола да каже
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнение
                А , има и какви ли не случаи . Например : заваряване с поцинковани електроди . Или със железни. Не че и с дървени не става. Един пич пък си запояваше с електрожен , а друг - лепеше . ... абе всякакви случаи съм срещал практиката . Нищо не ме учудва вече.
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Нищо не става от заварен лист и то основен. Рано или късно го чакай. Търси друг същия или ,ако е подобен сменяй и другия с такъв за да има еднаквост.
                  Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    А , има и какви ли не случаи . Например : заваряване с поцинковани електроди . Или със железни. Не че и с дървени не става. Един пич пък си запояваше с електрожен , а друг - лепеше . ... абе всякакви случаи съм срещал практиката . Нищо не ме учудва вече.
                    Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от joe007 Преглед на мнение
                      Е, тук е страната на невероятните невъзможности. Тъй че дори и да е неправилно да се заварява ресор, то практиката както и мненията по-горе показват, че е възможно в България
                      Последно редактирано от D-MAX; 05-02-13, 15:07.
                      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Kакто е тръгнало нищо чудно някой ден да видим и заварена пружина.
                        Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнение
                          Да има на 100% аз сам един от тях и няколко човека около мен„ и все на патрол. А и един приятел кара с 3 заварявани на ГАЗ-69. На колегата Емо-Ком баща му.
                          Последно редактирано от kiril_ognenski; 05-02-13, 19:53. Причина: Доппълнение
                          0898532785-КИКО

Коментар

Заварки по ресори си правя само на лъковете/защото са от ресори на Москвич/ и там държат,засега 10-тина години ,но на кола ,греял съм шпренгвал съм бая ,знам на какво издържат ,ама заварката е обречена на неуспех!Позволявал съм си да заварявам на някои ограничителни пластини странично ,няма паднали!
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
                              Kакто е тръгнало нищо чудно някой ден да видим и заварена пружина.
                              Aз съм виждал и пружина и амортисьор.
                              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X