колко ще издържи...някои правил ли е подобно нещо ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
заварен ресор на фронтера
Свий
X
-
От: заварен ресор на фронтера
Ако не се лъжа тук във Форума май имаше такава тема -как да се завари ресор.
Не му се доверявай много.Местото на заварката остава под голямо напрежение,а това е предпоставка за скъсване.Преди доста време заварих ресора на Форда си/товарен/ и на първото натоварване се счупи.Поради това,че не успях да намеря оригинал присадих от ГАЗ-53 и така вървя докато го махнах.Моя съвет е да си потърсиш друг здрав и да го монтираш.
-
Не се къса на заварката ,а до нея непосредствено!Търси си втора ,но двата листа и за двете страни за да си остане с еднаква федерация и от двете страни ,ако смениш само счупения/зависи кой е разбира се/ може да остане с наклон,ако е от малките листове обаче е малко вероятно.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Наистина не е правилно,но...зависи кой,как и с какво го заварява.Преди 2 години заварихме,буквално на майтап, ресьор на Бус Мерцедес 307,с идеята да изкара няколко часа,че беше на зор.Сигурно е минал 100 000 км оттогава.И се товари като служебен.Ресьора още не се е счупил и вече не го и чакаме...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Е аз съм виждал да заваряват стебло на амортесьор и пружина ама нищо вече не може да ме учуди на този свят. Иначе ако не можеш да намериш оригинален или подобен и заварката е решение ,но винаги имай едно на ум . Аз лично не бих карал ако знам че е заварен ресьор пък още повече ако е основен лист .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Краткият и верен отговор е че няма да издържи. Т.е. рано или късно се чупи. Според зависи от много неща.
Е аз с двете си леви ръце съм заварявал. Дето не мога.
Трола да кажеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнениезаварен е със стоманени електроди !!! има ли още такива случаи ?Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеА , има и какви ли не случаи . Например : заваряване с поцинковани електроди . Или със железни. Не че и с дървени не става. Един пич пък си запояваше с електрожен , а друг - лепеше . ... абе всякакви случаи съм срещал практиката . Нищо не ме учудва вече.Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от joe007 Преглед на мнениеПоследно редактирано от D-MAX; 05-02-13, 15:07.ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнениезаварен е със стоманени електроди !!! има ли още такива случаи ?0898532785-КИКО
Коментар
-
Заварки по ресори си правя само на лъковете/защото са от ресори на Москвич/ и там държат,засега 10-тина години ,но на кола ,греял съм шпренгвал съм бая ,знам на какво издържат ,ама заварката е обречена на неуспех!Позволявал съм си да заварявам на някои ограничителни пластини странично ,няма паднали!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнениеKакто е тръгнало нищо чудно някой ден да видим и заварена пружина.По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар