Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрожен от StahlWerk

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електрожен от StahlWerk

Здравейте! Трябва да се вземе един електрожен, спрял съм се на Stahlwerk E hand 200 амперовия, а това ще рече инверорен електрожен 200 ампера, за РЕДЗ без "опция" ВИГ.
    Причината е че доколкото знам са най хубавите на най-ниска цена.
    Въпросите ми са какво мислите за електрожените от Stalhwerk,(произход китай до колкото знам), Ще се поръчва от Германия.
    От този сайт от Китай ли идват или от Германия:
    http://www.stahlwerk-welding.com/ARC...200/Index.Html
    Иначе това е немския но и той има английски вариант.
    http://www.stahlwerk-schweissgeraete...-hand-200.html
    На втория цените са в евро и са малко по ниски.
    И има ли по-добра алтернатива? Нещо по хубаво на по добра цена пък и от България?
    А и още нещо: ако евентуално мисля за аргон, от къде може да се намери клапан за газа?
    Последно редактирано от StickWelder; 14-01-13, 17:07.

От: Електрожен от StahlWerk

Колко струва - алтернативите са в другите теми.

Коментар

А някой който е взез точно този или 140 амперовия от немците: плаща ли се ДДС или не?
      Просто досега не съм вземал толкова голямо нещо от чужбина и не знам.

Коментар

В България за този клас машини имаш много алтернативи едната е Данчо от ДЕЛ http://www.aigwelding.com/index.html много хора от форума сме с негови машини и едва ли в България има по добро съотношение цена качество от неговите машини . Другата възможност е http://www.argo-market.com/Products/Details/1282 Калоян Драгозов отговаря за продажбите там. Имаш за абсолютно същата машина като от Германия с 3 години реална гаранция като сервиза е пак при Данчо от Дел. Драгозов също пише във форума и който не му се е обадил не е получил отстъпка .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Благодаря много на потребител sek.1! Сега разгледах сайта на ДЕЛ, добре изглеждат машините, но и цените са височки. Не видях нищо за гаранционния период, както и цени на доставка до града в който живея. А машината ще се позлва повече за хоби.
          Относно Аргото -него го знам, знам и че са официални дистрибутори на Stahlwerk, но немския сайт дава 5 години гаранция което според мен е голям плюс!
          Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от StickWelder Преглед на мнение
            Благодаря много на потребител sek.1! Сега разгледах сайта на ДЕЛ, добре изглеждат машините, но и цените са височки. Не видях нищо за гаранционния период, както и цени на доставка до града в който живея. А машината ще се позлва повече за хоби.
            Относно Аргото -него го знам, знам и че са официални дистрибутори на Stahlwerk, но немския сайт дава 5 години гаранция което според мен е голям плюс!
            Поздрави!
            Дават ти ги ама за територията на Германия . Обикновено куриерските разходи са по големи от разходите по ремонт на тия машини тук . Машините на Арго Маркет и Сталверк са от един производител в Китай всеки си поръчва машината със собствена търговска марка . Преди да се намерят с китайците внасяха от Сталверк . За цени в ДЕЛ се обади лично на Асен или Данчо !

Коментар

Преди 3 месеца от Каммартон България си купих ТИГ 160А машина на ESAB (хоби де), и забелязах че имат и заваръчен инвертор за РЕДЗ 180А за цена малко над 600лв. с ДДС то с 2г гаранция, като гаранционния и извън гаранционния сервиз е при тях. Аз лично предпочитам сервиза да ми е на близо че недай си боже трябва да отиде, че си е машина все пак да ми е под ръка, а не да се чудя как и къде да го пращам. Успех

Коментар

Така, нито едно от предложенията които дадохте не е по добро от това на Stahlwerk! И все пак благодаяря много на включилите се.
                Все пак: 200 ампера, при тях 60 процента ПВ, цената е под 500 лева с доставката от германия и 5 години гаранция (така пише на сайта им)
                Предложението на потребител sek1 за ДЕЛ също изглежда добро но при същите параметри цената е с над 100 лева отгоре. Дори да са баш профи машинките им това което аз ще взимам ще се ползва повече за хоби.
                Ще пиша на г-н Драгозов (ако му намеря профила в форума) да ми даде цена на 200 амперовия му "арго" (демек e-hand 200 от stahlwerk) ако излиза по евтино или на еднаква цена от немеца ще го взема от него. Все пак при това положение ще дойде по бързо от Дойчланд, а и ми трябва спешно....

Коментар

EDIT: Как разбра че гаранцията на Stahlwerk важи само за Германия? Сега търся на сайта им, че око да види ръка да пипне

Коментар

Кутията на автора не приема повече писма, ако може да ми даде телефона си или да ми звънне на 0898798624(Калоян). Моите машини са същите, разликата е само в байонетите (по-големи) и кабелите ( вече 25 мм2 вместо 16). Сервиза е при мен, а аз се оправям с Данчо, рядко ремонтира нещо повече от два дни.

Коментар

Първоначално публикуван от StickWelder Преглед на мнение
                      EDIT: Как разбра че гаранцията на Stahlwerk важи само за Германия? Сега търся на сайта им, че око да види ръка да пипне
                      Намери ми кой ги ремонтира гаранционно в България Никой не ти отказва гаранционен ремонт но куриерските разходи са за твоя сметка а те обикновено са повече от стойността на ремонта тук . Разкарването до там и обратно е поне 10 дена с куриерите .
                      Последно редактирано от sek.1; 17-01-13, 04:57.

Коментар

Привет на всички!

Трябва да направя няколко уточнения. Най-важното е, че повечето от снимките, моделите и ценовата информация от нашия сайт са вече стари и невалидни. Работим по новото съдържание на сайта което ще публикуваме скоро. Извиняваме се за причиненото неудобство! За актуална информация моля търсете ни директно на телефоните или по e-mail.

Гаранционния срок на електрожените 160А и 200А които предлагаме е 2 години. Гаранционния и извънгаранционния сервиз се извършва от нас. Повредите се отстраняват в срок от 24 часа. По време на гаранционния период транспорта на дефектиралото изделие по куриер до нас и обратно е за наша сметка.

В цената на всички наши заваръчни апарати са включени необходимте кабели, ръкохватки, горелки и т.н.
                        Всеки който се интересува от нашите апарати е добре дошъл в нашата производствена база за проби и тестове, като разбира се от това не произтича ангажимент за закупуване.

Към традиционните неща които предлагаме освен машините (фотосоларни маски, ръкавици, редуцир-вентили, консумативи и т.н.) от началото на тази година добавихме и бутилки 6.7 л. за газ аргон със сертификация валидна то 2022-а година.
                        Последно редактирано от aig; 17-01-13, 14:55.
                        АИГ-Заваряване ООД
                        Заваръчни апарати "DEL"
                        http://www.aigwelding.com
                        0889 522 036

Коментар

Значи по темата... преид 2 години правихме обща поръчка от форума точно на апарати на тази марка която питаш, аз си вземах 200А обаче аргон, но той при заваряване на РЕДЗ е същия като този който ти искаш... Много съм доволен съм от него и от РЕДЗ-то и от ВИГ-а... 4мм. базични електроди си ги гори прилично и то един след друг за половин кутия електроди няма капка загряване... Е, може да се иска още 20-тина А сила за да е перфе за 4мм. ама и така е добре.
                          За апаратите на ДЕЛ (aig) също не бих казал лоша дума... в работата имаме 60А плазма вече година и нещо, а от няма и половин месец и 250А телоподаващо, все инверторни и нямат грешка от към работа на машините... Така че, виж какво ще ти предложът от Аргомаркет-а , но виж и Асен (aig) какво ще ти предложи и си сравни свете предложения с немския вариант... според мен това са 2-та най-добри варианта за в България, не съм работил с електрожен на ДЕЛ, но спрямо другите техники които ползваме си мисля, че няма да има грешка
                          Моите снимки...
                          https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                          https://500px.com/ivankoo

Коментар

Той колегата може и да си е купил вече, защото не се обади.

Коментар

Темата е за триене; Машинка има-благодарим на Калоян Драгозов!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X