Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Котел за водно отопление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Котел за водно отопление

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
    Сигурно аз това за последните две години цената на електродите скочи двойно. Вече на мене ми е по изгодно да си заварявам с телоподаващото от колкото с електроди. Една ролка 15кг струва към 60лв и една бутилк газ към 50лв. Три кутии по 5кг електроди са около 100лв и по-малко заварки може да се направи с толкова заварки.
    Мале Димич представи си колко ще са по-скъпи ако ги заваряш на вертикал отдолу на горе и после ме ругайте за пикливото цо, но не и за калпазанската история не говоря напразно поне бутилката с цо въглероден можеш да използваш за газирана вода +smirnoff.....или Търговище
    Последно редактирано от тихич; 17-01-13, 01:13.

Коментар

Аз не съм отричал СО2 (телоподаващо или МАГ). На него започнах да се уча и съм на мнение че много по-лесно се работи. С електрожена се научих в последствие с плахи опити. Недостатъка на СО2 е че шланга е 3м (има и 5м) от което е ограничено мястото на работа. Поне моето е неудобно да се мести. Ако се мести върви с бутилка. Електрожена ми макар че е стар и тежък, за работа на голямо пространство е по-удобем, Кабела ми е около 7-8м с което мога да работя без да бутам апарата. Недостатъка на електрожена са скъпите електроди. За мене не са нормални тези цени. преди 3-4 дена питах за турски електроди и ми каза момчето ако искам една кутия по 6лв/кг, за 50 кутии 5лв/кг и над 100 кутии по4,50лв/кг. Викам му че ми трябва една кутия, обаче цената не ме устройва. Почна да ме зарибява че като купувам редовно ще ми правели отстъпки. Спомена ми за ДДС-то че имало начин да ми направят 15% отстъпка ако не съм искал касова бележка.
      Цялата ни държава е изградена от мошенници.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
        Цялата ни държава е изградена от мошенници.
        Че то в този бранш/търговията/ други останаха ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X