Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски ВИГ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Руски ВИГ

Те в космическите технологии са добри. В потребителските не ги бива особено, щом за толкова години така и не направиха свястна кола, която да може да се продава без дотации извън РФ...Имат всичко, учебни заведения, учени, мед, алуминий, калай, нефт, руди, евтина електроенергия, атомна енергетика..

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
      Те в космическите технологии са добри. В потребителските не ги бива особено, щом за толкова години така и не направиха свястна кола, която да може да се продава без дотации извън РФ...Имат всичко, учебни заведения, учени, мед, алуминий, калай, нефт, руди, евтина електроенергия, атомна енергетика..
      И аз това се чудя как с това машиностроене успяват . На времето основен потребител на нашето ЗММ бяха руснаците . Стари колеги които са ходили командировки или са работили там разказваха че на български струг или фреза навремето в СССР са работили от бригадир и партиен/комсомолски секретар нагоре трябвало много връзки за такава машина . Специално за МС 032 знам че изрично са ги искали със система ЗИТ 500 защото фанука им идвал сложен и нямало кой да им го поддържа . А ЗИТ 500 си е силно скопен Фанук .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Стига бе, откъде намират тиристори?
        .
        Сигурно имат на склад за още поне един милион години . На времето някъде 1993 година от Русия внасяха с цели влакови композиции Епроми и други електронни елементи в които има злато . Тука ги "утилизираха" в азотна киселина и вадеха златото .

Коментар

Четейки последните няколко поста имам чуството че май има хора които просто нямат работа покрай признците и си чешат пръстите по клавиатурата !
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Е то каква работа да имаш покрай празниците. Сега едва ли някой купува машина или заварява.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
              Четейки последните няколко поста имам чуството че май има хора които просто нямат работа покрай признците и си чешат пръстите по клавиатурата !
              А стига с тая работа и по празниците .

Коментар

заслужава ли се еи тоя апарат за 280 лв до 350 /200 ампера Натиснете снимката за да я уголемите

Име:386064_908632_big.jpg
Прегледи:1
Размер:85.2 КБ
ID:5441162

Коментар

Много ми е интересно каква връзка има ,китайски ВИГ с руски ВИГ ?
                  За какви 350 /200 ампера става въпрос ,след като машината е WS 160
                  https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                  https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Това е 160 ампера. То си пише на него.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X