Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заваряване на панаира в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заваряване на панаира в Пловдив

Ако има още покани ме пишете, хубав мохабет ще стане, вместо бири елктрически дъги и телове разни
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Аа да питам, панаира почва от дугата седнима 24.09 - нали така ? Може да ве посетим стига да успеем с ангажиментите, ако нещо ще пиша за покани !

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Ако има още покани ме пишете, хубав мохабет ще стане, вместо бири елктрически дъги и телове разни
        Аз се надявам да съм тука,ако не стягаме куфарите за близкия изток,ще ти звънна да се видим там (панаира),питах ли те от къде си пълниш аргон,и в какви бутилки,че моите и трите са празни ,за 8 дни убих една 5 кг. ролка тел и снощи свърши втора....!
        Да не отварям нова тема,ако Аиг няма против,забелязах че двете ролки имат разлика в обема на тела 0.8 мм,на втората вътрешната ос беше с два сантиметра по дебел радиус от първата,а периферията с 0.5 см. по-малка.....според мен разликата е около 1/4 или 1/5 по малко тел,а беше към 38 лв. от Раднево я купих,първата от редко,ужким и двете са 5 кг. Широчината е еднаква !Що ни будалкат така !
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Ако може и на мен една покана... Ще се радвам да се видим и запознаем с хората от форума...
          Защо не си направим една групова среща, на форума? Да се разберем да се видим някъде и да обикаляме заедно, пък и мохабеда ще върви... ??
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Здравейте! Довечера ще ви пратя поканите на ЛС. Моля прегледайте си кутиите за лични съобщения дали имат място.

До момента в системата има регистрирали се 6 човека от форума. Ще стане добра група! А и времето обещава да е хубаво ...

Поздрави,
            Георги
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            http://www.aigwelding.com
            0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
              Здравейте! Довечера ще ви пратя поканите на ЛС. Моля прегледайте си кутиите за лични съобщения дали имат място.
              До момента в системата има регистрирали се 6 човека от форума. Ще стане добра група! А и времето обещава да е хубаво ...
              Поздрави,

Георги
              Ако може още двама , моля !
              Кой ден и в колко часа да сме там ?

Коментар

На имейла дето получих пише, че поканата е валидна от 25.09, панаира не започва ли на 24.09 ? Щото аз само в понеделника мога да отида, Вашата палата стс заварачната техника ще бъде ли отворена ?

Поздрави !

Коментар

Моля Ви, изпратете ми 2 покани за демонстрацията по заваряване на следния адрес:
                  mudcollector@dir.bg

Коментар

Благодарности на Колегата Георги, разказа ни всичко, че даже и направих два-три тигела с телоподаващото.. Абе то направо някакви хармоники излезнаха, ама като хващам за втори път, в ръка, такова нещо, нормално
                    Дано и догодина да се видим пак...
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

И аз днес наминах,да видя какво е положението на панаира!Може би най-интересното място беше именно това за заварянето!Ала,сега виждам за поканата!!!Иначе,останалото,някакви коли,мотори,малолитражни китайски багери и тем подобни!Догодина,живи,здрави,дано се видим!
                      Последно редактирано от Driftacha; 26-09-12, 23:15. Причина: Допълнение!!!
                      Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Кога?

Коментар

Първоначално публикуван от blacksmith Преглед на мнение
                          Кога?
                          Ми утре свършва !
                          И аз не можах да отида !Щеше да ми е интересно ,но нали днес се отработваше а утре имам други задачи !
                          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Благодаря на всички които дойдоха на нашия щанд!!!!
                            Надявам се, че им е било приятно и полезно!!!!
                            Догодина пак. Сигурно Данчо ще е измислил някоя нова дяволия за улеснение при заваряване!
                            Чудя се дали да участваме и на стройкото. Може би ще бъде интересно за всички които неможаха да дойдат до Пловдив.
                            АИГ-Заваряване ООД
                            Заваръчни апарати "DEL"
                            http://www.aigwelding.com
                            0889 522 036

Коментар

Колкото повече реклама толкова по добре .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И жалко че някои не можахме да минем !
                                Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X