Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вики-Б телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вики-Б телоподаващо

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Аз па имам 3в1 от Данчо 200А и работи с тел 0.6-1.2 и даже виден индианец (като мен, който според едни киеци не можел да заварва некви неща с майка им) прави хубави заварки. Поема и малка и голяма ролка.
    Даже и ВИГа работи а електрожена е песен.

А па моя тате има има по-дълга пушка от на твоя . Нъц !

Демек : ти имаш 3 в 1 , а аз имам 3х1 и то на Кемпи . И работят трима души едновременно - ММА , МИГ и ТИГ и ми носят печалба . Е , и ?
    А по - сериозно де

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
    ..... Колегата просто не знае , че има и други производители, че има и други машини .... Та дори и той сам пита по-горе -"кой е Данчо ?"

......
    Е пита , ама ( поради статуса му ) след като вече е бил излязал моя пост ... та останах с друго впечатление .

Иначе аз и сега имам добро мнение за Дел машините , но не е лошо колегата първо да попрочете в темите кое-как , щом не е наясно точно какво иска и за какво ще му служи .
    Или пък да пише от къде е . Така , ако е във или около София - при Данчо . Ако му е по-близо Енина - при Вики . И в двата случая няма да сгреши .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      .....
      Аз също съм заинтересован, защото търся да купя двуполупериодно инверторно телоподаващо - 200А.
      Вики вече си имам, но то е с едно рамо и 170А.
      Искам по-силно.
      Гледам сега, израза двуполупериодно, който съм употребил е неверен.
      Да се поправя сам де.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Добър ден,
        Имаме такова Вики-Б и много лесно му нагарят шланговете, но иначе самото телоподаващо е много добро.Та ако ще купуваш него като нагорят шланговете(все някога ще се случи), кажи да ти сложат с евроконектори после, те са по-издръжливи.

Коментар

А па мойто нагаря бушоните на таблото,какво нагаря на шланга дето неможе да се смени за 1-2 лева !
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X