Здравейте, дойде и времето и аз да си купя телоподаващо, за момента съм се насочил към продуктите на Вики-Б, и в частност към инверторният им модел който е 135А. Четох из нета и не видях някой да казва лоши неща за тази родна марка, също така и един модел на Varstroj- varmig 1400 съм набелязал той си е трансформаторен. Моля да споделите мнения за марките и за моделите ако имате контретни наблюдения върху тях, благодаря Ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вики-Б телоподаващо
Свий
X
-
От: Вики-Б телоподаващо
Машините на Varstroj са добри но това което си харесал е от клас хоби и единствените недостатъци са високото тегло и ниското ПВ- което означава че при работа на максимално натоварване термозащита ще включва често !
Не съм работил с телоподаващо на Вики-Б , но по принцип инверторните машини са по леки и с по високо ПВ от трансформаторните!https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
-
Първоначално публикуван от vanko_monev Преглед на мнениеЗдравейте, дойде и времето и аз да си купя телоподаващо, за момента съм се насочил към продуктите на Вики-Б, и в частност към инверторният им модел който е 135А. Четох из нета и не видях някой да казва лоши неща за тази родна марка, също така и един модел на Varstroj- varmig 1400 съм набелязал той си е трансформаторен. Моля да споделите мнения за марките и за моделите ако имате контретни наблюдения върху тях, благодаря Ви предварително.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Твърдо съм за Викито,ама вземай 180 Амперовото.Послушай ме,после ще черпиш.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеТвърдо съм за Викито,ама вземай 180 Амперовото.Послушай ме,после ще черпиш.
Аааа , щом е за черпене , да взема тогава 200-амперовото !
Но все пак човека иска съвет за избор измежду 2 конкретни машини .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Иди при Данчо и пробвай DEL 160 Spool Gun!
След това вземай решения!
Малко, леко, компактно! Ще ти допадне много. Работи без пръски.
Родна Марка - оригиналът!
Коментар
-
Миналата година си купих инверторно Вики 170 А мисля че беше, човека е много свестен, продаде ми и соларна маска на цената на която я купуват, много съм доволен, купи си Вики няма да съжаляваш!
Кажи че си от форума и само гледай каква цена ще ти направят!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеАааа , щом е за черпене , да взема тогава 200-амперовото !
Но все пак човека иска съвет за избор измежду 2 конкретни машини .
Коментар
-
Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеИди при Данчо и пробвай DEL 160 Spool Gun!
След това вземай решения!
Малко, леко, компактно! Ще ти допадне много. Работи без пръски.
Родна Марка - оригиналът!
Коментар
-
Абе то тука последните постове взеха да ми напомнят една тема за избор на джип :
- Харесал си е юнакът два модела по някакви си негови критерии , примерно Витара и Паджеро и пита : "Колеги , дайте съвет кое да избера - Витарата или Паджерото ? " . И получава отговор : "Колега , вземи си Патрул и няма да сгрешиш ! Аз имам такъв и съм нямал проблеми и .... така и така ..... "
Веднага обаче получава друг отговор : " Да бе ! Колега , не го слушай тоя . ТЛК е твоя избор . Аз имам такава и .... и т.н. .... "
... обикновено препирните се превръщат в "Кой джип е най-добрия" .
Тук е нещо аналогично , само дето спора се превръща в "Кое телоподаващо е най-добро? "
За разлика от общите приказки обаче колегата си има конкретно питане .
Та последно : Варстрой , или Вики ?Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
..."За разлика от общите приказки обаче колегата си има конкретно питане .
Та последно : Варстрой , или Вики ? ..."
Не е съвсем така. Колегата просто не знае , че има и други производители, че има и други машини . Защо да не му помогнем в избора му , а пък той сам да реши.
А колкото до спора ,коя машина е по-добра - този дебат сме го водили в друга тема , а и ти се беше изказал ласкаво за телоподаващото на "ДЕЛ", доколкото си спомням.
Така, че няма нищо лошо в това да дадеме повече информация на колегата. Та дори и той сам пита по-горе -"кой е Данчо ?"
P.S. Данчо е конструктора на "ДЕЛ" - телоподаващите . Тел.0898525179
Коментар
-
Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение....... Та дори и той сам пита по-горе -"кой е Данчо ?"..
" А...къде е Мариан ??? "
Аз също съм заинтересован, защото търся да купя двуполупериодно инверторно телоподаващо - 200А.
Вики вече си имам, но то е с едно рамо и 170А.
Искам по-силно.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеЗа разлика от общите приказки обаче колегата си има конкретно питане .
Та последно : Варстрой , или Вики ?
ПВ при максимален ток -100%,
плавно регулиране на ампеража 10-135, диаметър на заваръчната тел 0.6-0.8 мм, за малка ролка 5 кг,
степен на защита IP 21,
тегло 8.5 кг,
гаранция 12 месеца,
произведено в България.
https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Аз па имам 3в1 от Данчо 200А и работи с тел 0.6-1.2 и даже виден индианец (като мен, който според едни киеци не можел да заварва некви неща с майка им) прави хубави заварки. Поема и малка и голяма ролка.
Даже и ВИГа работи а електрожена е песен.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар