Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вики-Б телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вики-Б телоподаващо

Здравейте, дойде и времето и аз да си купя телоподаващо, за момента съм се насочил към продуктите на Вики-Б, и в частност към инверторният им модел който е 135А. Четох из нета и не видях някой да казва лоши неща за тази родна марка, също така и един модел на Varstroj- varmig 1400 съм набелязал той си е трансформаторен. Моля да споделите мнения за марките и за моделите ако имате контретни наблюдения върху тях, благодаря Ви предварително.

От: Вики-Б телоподаващо

Машините на Varstroj са добри но това което си харесал е от клас хоби и единствените недостатъци са високото тегло и ниското ПВ- което означава че при работа на максимално натоварване термозащита ще включва често !

Не съм работил с телоподаващо на Вики-Б , но по принцип инверторните машини са по леки и с по високо ПВ от трансформаторните!
    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Забравих да спомена, че ще го използвам за домашни цели няма да се занимавам професионално, ако някой има предложение за марка и модел, съм отворен за предложения.

Коментар

Първоначално публикуван от vanko_monev Преглед на мнение
        Здравейте, дойде и времето и аз да си купя телоподаващо, за момента съм се насочил към продуктите на Вики-Б, и в частност към инверторният им модел който е 135А. Четох из нета и не видях някой да казва лоши неща за тази родна марка, също така и един модел на Varstroj- varmig 1400 съм набелязал той си е трансформаторен. Моля да споделите мнения за марките и за моделите ако имате контретни наблюдения върху тях, благодаря Ви предварително.
        Щом изборът ти е между тези 2 марки - вземай "Вики"-то . За хоби цели тази мощност ти е достатъчна .
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Твърдо съм за Викито,ама вземай 180 Амперовото.Послушай ме,после ще черпиш.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Твърдо съм за Викито,ама вземай 180 Амперовото.Послушай ме,после ще черпиш.

Аааа , щом е за черпене , да взема тогава 200-амперовото !

Но все пак човека иска съвет за избор измежду 2 конкретни машини .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Иди при Данчо и пробвай DEL 160 Spool Gun!
              След това вземай решения!
              Малко, леко, компактно! Ще ти допадне много. Работи без пръски.
              Родна Марка - оригиналът!
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Миналата година си купих инверторно Вики 170 А мисля че беше, човека е много свестен, продаде ми и соларна маска на цената на която я купуват, много съм доволен, купи си Вики няма да съжаляваш!
                Кажи че си от форума и само гледай каква цена ще ти направят!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Аааа , щом е за черпене , да взема тогава 200-амперовото !

Но все пак човека иска съвет за избор измежду 2 конкретни машини .
                  Ще черпи , ако вземе 200амперовото от "ДЕЛ" на Данчо. Тогава наистина ще бъде доволен!

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                    Иди при Данчо и пробвай DEL 160 Spool Gun!
                    След това вземай решения!
                    Малко, леко, компактно! Ще ти допадне много. Работи без пръски.
                    Родна Марка - оригиналът!
                    Ами добре ама кой е Данчо

Коментар

Абе то тука последните постове взеха да ми напомнят една тема за избор на джип :

- Харесал си е юнакът два модела по някакви си негови критерии , примерно Витара и Паджеро и пита : "Колеги , дайте съвет кое да избера - Витарата или Паджерото ? " . И получава отговор : "Колега , вземи си Патрул и няма да сгрешиш ! Аз имам такъв и съм нямал проблеми и .... така и така ..... "
                      Веднага обаче получава друг отговор : " Да бе ! Колега , не го слушай тоя . ТЛК е твоя избор . Аз имам такава и .... и т.н. .... "
                      ... обикновено препирните се превръщат в "Кой джип е най-добрия" .

Тук е нещо аналогично , само дето спора се превръща в "Кое телоподаващо е най-добро? "

За разлика от общите приказки обаче колегата си има конкретно питане .
                      Та последно : Варстрой , или Вики ?

Коментар

..."За разлика от общите приказки обаче колегата си има конкретно питане .
                        Та последно : Варстрой , или Вики ? ..."

Не е съвсем така. Колегата просто не знае , че има и други производители, че има и други машини . Защо да не му помогнем в избора му , а пък той сам да реши.
                        А колкото до спора ,коя машина е по-добра - този дебат сме го водили в друга тема , а и ти се беше изказал ласкаво за телоподаващото на "ДЕЛ", доколкото си спомням.
                        Така, че няма нищо лошо в това да дадеме повече информация на колегата. Та дори и той сам пита по-горе -"кой е Данчо ?"

P.S. Данчо е конструктора на "ДЕЛ" - телоподаващите . Тел.0898525179

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                          ....... Та дори и той сам пита по-горе -"кой е Данчо ?"..
                          Почва да ми прилича на една друга рекламна кампания.
                          " А...къде е Мариан ??? "
                          Аз също съм заинтересован, защото търся да купя двуполупериодно инверторно телоподаващо - 200А.
                          Вики вече си имам, но то е с едно рамо и 170А.
                          Искам по-силно.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            За разлика от общите приказки обаче колегата си има конкретно питане .
                            Та последно : Варстрой , или Вики ?
                            Гледайки техническите характеристики и прекараните отзиви за тези машини -Вики Б е много по добро
                            ПВ при максимален ток -100%,
                            плавно регулиране на ампеража 10-135, диаметър на заваръчната тел 0.6-0.8 мм, за малка ролка 5 кг,
                            степен на защита IP 21,
                            тегло 8.5 кг,
                            гаранция 12 месеца,
                            произведено в България.

https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Аз па имам 3в1 от Данчо 200А и работи с тел 0.6-1.2 и даже виден индианец (като мен, който според едни киеци не можел да заварва некви неща с майка им) прави хубави заварки. Поема и малка и голяма ролка.
                              Даже и ВИГа работи а електрожена е песен.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X